Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen tetoválást csináltassak?

Milyen tetoválást csináltassak?

Figyelt kérdés
valami kis idézetben gondolkodom, de nem tudom mit vagy milyen nyelven. És csuklóra körülbelül mennyibe kerül? 18/F
2015. jún. 3. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmilyet! Mi mondjuk meg ismeretlenül, hogy mit viselj a bőrödön egész életedben? Majd akkor varrass a bőrödre, ha már tudod, mit akarsz.
2015. jún. 3. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden képpen egyedit! Amúgy igen, mi mondjuk meg?
2015. jún. 3. 17:12
 3/4 A kérdező kommentje:
csak ötletet kértem, mert vannak elképzeléseim, de úgy vélem érdemes több véleményt is meghallgatni. :) Nyilván csak olyat varratok amivel tudok azonosulni :D
2015. jún. 3. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha valakitől szeretnél ötletet meríteni, az már nem igazán te vagy. Olyat válassz, ami jelképez, és biztosan nem fogod megbánni.

Esetleg várj még vele, lehet később már nem is akarsz.

Az ár változó, nekem 10cm hosszú írás van az alkaromon, 12ezret fizettem érte. Szalonban csináltattam, profi embernél!

2015. jún. 4. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!