Nem fogom megbánni? 14/L
Figyelt kérdés
Ha egy kicsit idosebb leszek nagyon szeretnek egy mandala mintazatu tetovalast. Most hennazok, de mindig sajnalom hogy lekopik. Nem fogom megbánni később? (szeretnek hallani pro,kontra válaszokat. Köszi:))2015. máj. 16. 22:36
1/8 anonim válasza:
Inkább a henna. Tudod változtatni és ha megunod úgyis lekopik.
2/8 A kérdező kommentje:
De tul gyorsan kopik le, es draga mindig potolni :/
2015. máj. 16. 23:11
3/8 anonim válasza:
vagy lehet kapni ilyen tetovalo filcet
4/8 anonim válasza:
14 évesen csomó minden tetszik még ami felnőttként már nem fog... szóval ne siesd el. A mandala alapból nem egy túl szép minta, nagyon összevissza.
5/8 A kérdező kommentje:
Mandalából nagyon szépek vannak, és pont a szabályosság a lényegük. Én mondog azt csinalok hennabol :)
2015. máj. 16. 23:33
6/8 anonim válasza:
Szerintem várj még vele, lehet eltelik pár év, és már nem is fog tetszeni. Lehet, hogy már tart pl.3 éve ez a mandala szereteted, de 17 évesen már nem fog.
A tetoválás örökre szól, meg kell fontolni.
7/8 anonim válasza:
ha ez az első kérdés, hogy megbánod-e majd később akkor felejtsd el a tetoválást.
8/8 anonim válasza:
tényleg gondold meg, és várj vele még. ha évek múlva is tetszik még, akkor szerintem vállald be.
valamelyik válaszolónak: ha szépen ki van dolgozva és jól elhelyezve, szerintem elég szép tud lenni egy ilyen tetkó, pedig nekem nem tetszik a mandala minta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!