Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Az emberek mért tetováltatnak...

Az emberek mért tetováltatnak magukra csupa közhelyeket?

Figyelt kérdés

Mint p. Never give up, Stay Strong, Just believe, Hope, stb...

olyannyira nem jelentenek semmit, hogy az hihetetlen, és attól, hogy angolul van írva, még nem lesz menőbb. Ráadásul pár év múlva meg fogják bánni. Én csak akkor tetováltatnék, ha tényleg van okom rá, és akkor is csak egyedi mintát/szöveget csináltatnék.

Ti mit gondoltok erről?

2015. máj. 9. 08:41
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Lehet ez motiválja őket, ahányszor ránéznek arra a förmedvényre a testükön, erőt merítenek belőle, hiszen milyen ciki lenne, hogy felvarratták és mondjuk "nem marad erős", vagy "nem reménykedik már", vagy "feladja a dolgokat".

:)

2015. máj. 9. 08:53
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Ugyanezt gondolom, amit te is. Nagyon szép üzenetek ezek a never give up és társai (szerintem magyarul egyébként még szebbek lennének), a baj velük, hogy unalmasak. Túl sok emberen láttam már, ezért szinte tömegcikknek gondolom. Persze lehet, hogy van olyan személy, akinek sokat jelent a tetoválása, akármilyen közhelyes is legyen, ezért akin látom, inkább meg se szólom, mert nem tudhatom milyen életesemény késztette arra, hogy magára varrassa azt a két-három szót.

Egyébként én nem is találom szépnek ezeket az egyszavas tetoválásokat, olyan üresnek hat a testen. Valakinek ott a tarkóján, kezén stb; de se eleje, se vége. Egy picit hosszabb idézet jobban kifejezi az ember gondolatait.

Mintát se varratnék amúgy, nem találkoztam még olyan tetoválással ami szép lenne... van aki virágot meg pillangót, vagy nonfiguratívat csináltat, hát az sem különleges, ugyanolyan közhely mint a Hope meg Stay strong.

2015. máj. 9. 08:58
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Figyelj, ne törődj velük. De komolyan. Nekem sem tetszenek a tucattetkók, sosem varratnék magamra olyat (pedig imádom a tetoválásokat), de attól még, hogy nekünk nem passzol, másnak lehet, hogy tényleg erőt ad. Vagy ha nem, akkor mi van? Az ő dolguk, az ő testük, nekik kell egy életen át viselni, akkor is, ha megbánják. De attól, hogy az egyik embernek valami nem jelent semmit, egy másiknak lehet, hogy igen. Szóval szerintem ne ítélj elhamarkodottan :)
2015. máj. 9. 09:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

én sem értem ezeket, de nincs beleszólásom, az ő testük. ugyanilyen gáznak gondolom mondjuk a masnit, pillangót, virágot, pitypangszirmokból elrepülő madarakat, az álomfogót, a végrelenjelet, nonfit és csillagokat.. semmi egyediség. ha van valami mögöttes tartalom, amit ez a tucat minta jelképez a viselője számára, az úgy elfogadható.

dolgoztam tetováló szalonban, és volt olyan, hogy bejött egy srác, hogy tetkót akar. mikor megkérdeztük, hogy mégis milyet, annyit mondott, hogy "há nem tom, valami nagyot a vállamra" na az ilyen embereken csak nevetni tudok..

amúgy szeretem a tetoválásokat, nekem is van 9, és még lesz is pár :) nincs mély jelentésük, de egyik sem köszön vissza minden 2. emberen, azért csináltattam őket, mert tetszettek a minták, úgy véltem, hogy igen, ez én vagyok, az én személyiségemet tükrözi, és minden tetkóm az életem arra a szakaszára emlékeztet, amikor csináltattam. így ha mondjuk a combjaimra nézek, eszembe jut 2013 nyara, és hogy milyen jól éreztem magam abban az időszakban, milyen jó emlékeim vannak arról.

2015. máj. 9. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Ennyit tudnak, nincs egyéniségük.
2015. máj. 9. 10:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem még pár éve tényleg azok tetováltak mert hordtak ilyeneket esetleg videóba vágták akik tényleg így gondolták. Fanatikus sportolók akik rossz alapokkal kezdtek mégis napi szinten több órát edzettek reggel, esete mikor hogy.

Ma már a falra mászok ezektől akárhol meglátom. Sajnos már még az eredménynél is ezek vannak nálam. Régebben tényleg jelentése volt ma meg a csordaszellemet jelenti, a divatot. Egyszerűen rossz nézni hogy milyen általános semmitmondó üzenetek lettek ezekből a rövid kifejezésekből.

Nem kell messzire menni, aki idősebb tudja min az a ,,rapper'' sapka amit tényleg a rapperek hordtak akik így éreztek. Ennek a divatos változatai a Full cap-es hülyeségek Supra meg nem tudom milyen logókkal. Szánalmas....

2015. máj. 9. 10:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Valamikor tényleg van egy komoly jelentése a szövegnek.
2015. máj. 10. 00:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Rengetegen tetováltatják magukra ezeket csak divatból vagy azért, hogy beálljanak sorba és ők is menők lehessenek, kapjanak néhány lájkot.

Rajtam egy ezekhez "hasonló" van, faith.

A fejem oldalán viselem ezt a szót mert Édesapám halála óta (ami már évekkel ezelőtt történt) olyan fontos számomra a hit, hogy nagyon büszke is vagyok rá.

Én nem ítélem el azt aki az ilyen döntéseket elítéli vagy nem tetszik neki de ha valaki oda jönne és elkezdené mondani, hogy "hö, ez a szar meg minek van rajtad divatbó'?" akkor biztos lekevernék egy hatalmasat.

Röviden tömören nem baj az ha ítélkezik az ember de akkor azt úgy tegye, hogy ismer is.

2015. máj. 10. 21:16
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem a hátamon van egy szitakötő, benne a Hope felirat. ilyen sem köszön vissza minden második emberen, magam rajzoltattam.

apukám miatt varrattam. a büszkesége miatt nem keresett 3 évig a szüleim válása után. én kerestem, de meguntam h fussak utána, mert úgy voltam h aki nem keres annak nem hiányzom, teszteltem mikor fog felhívni. amint írtam, 3 év kellett. depressziós lettem de kilábaltam belőle, és mindig élt bennem a remény h egyszer rájön hogy a lánya fontosabb mint a büszkesége.

2015. máj. 11. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!