Az emberek miért tetováltatnak?
Elektra Nacsosz
Majd megérted ha felnősz arra a szintre, amiben máshogy is meg lehet érteni a tetoválás mizériát
20/F
mert a tetoválás örökre szól (tudom, lézerrel el lehet távolítani), és az emberek töbsége vmi olyasmit tetováltat magára, amire mindig akar emlékezni.
egy személyes példát hadd mondjak.. elhatároztam, h mikor veszek egy lovat, a nevét magamra fogom tetováltatni. szóval az 1. válaszolónak sztem abszolút nincs igaza!!
Sziasztok.
nekem is van tetoválásom,és szerintem egyáltalán nem hülyeség ha valaki varrat valamit magára..
Pl én most fogok csináltatni a szüleim által egy tetoválást..Csak miattuk csináltatom..
Sajnos a képet nem tudom elküldeni nektek,pedig szívesen megmutatnám.de leírom a lényegét..
Igazándiból ezt azért csináltatom nekik mert evvel szeretném meg köszönni hogy életet adtak nekem és hogy felneveltek.. egy Rózsafüzért szeretnék varratni a karomra és oda írni (Angolul) hogy Köszönöm az életet Anya és Apa.. szerintem ez nem hülyeség...De mindenkinek meg van a saját véleménye.. Hát nekem ez a véleményem a tetoválásról.. Mindenki valaki,vagy valami miatt tetováltat,vagy csak mert egyszerűen szép..csak ennyit szerettem volna elmondani nektek..sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!