Szerintetek ide lehet tetoválást csináltatni?
Szóval születésem óta van a derekamon egy ilyen májfolt szerűség. Elég nagy, kb. mint a tenyerem. A barátom szerint nem ciki, de szerintem az és ez miatt strandra se merek menni, mert tuti cikiznének miatta. Mivel szeretem a tetoválásokat így gondoltam majd csináltatok oda valamit ami tetszik és értelme is van persze, de nem tudom, hogy az ilyen foltokra lehet e tetováltatni. Szerintetek?
(ha kell küldök képet róla)
nem tudom, hogy mi ez, de elég nagy és kényelmetlenül is érzem ez miatt magam, mint mondtam strandra sem merek menni vele :(
értem, köszi :)
hát nekem eléggé az :D persze lehet, hogy nem cikiznének, de tuti hogy megbámulnának...
Szia!
Ha jól látom, ez a májfolt, és a májfoltra nem nagyon szabad tetováltatni. Szerkezetileg érdesebb, mint a bőr, de a tapintásra sokszor ugyanolyan.
A májfoltot el lehet tüntetni, de a tied eléggé nagy, ilyen méretben, csak sebészi úton.
Viszont ha tetováltatni akarsz, egy kis képzelőerőbel a májfoltot fel is lehet használni anélkül, hogy rátetováltatnál.
Ha csak pigmentfolt (telejkávé folt, vagy hasonló), akkor szabad rá.
A kettő között annyi a külső különbség, hogy a pigmentfolt csak színben tér el. Nem szőrösödik jobban, mint ahogy a májfolt szokta (vagy erősebb szőrszálak, vagy sokkal sűrűbb), illetve a májfolt sokszor tapintásra is érdesebb, mint ha a bőr keményebb "cserzettebb" lenne.
Igazából elmész háziorvoshoz ő ad egy beutalót bőrgyógyászatra, ott megnézik és megmondják mi az, és mit lehet vele és mit nem. (Bőrgyógyászaton mindig mindenhol ellenzik a tetováltatást, kivéve az orvosi korrekciósokat (mint pl az albínó-fehér foltok esetén), de azért kérdezz rá mindenképp ott is. Ha csak pigmentfolt, akkor rá lehet tetováltatni, de profihoz menj, mert ahol van a folt határa, ott úgy kell megcsinálja, hogy később ne látszódjon. Ha májfolt akkor sajnos vagy leszedeted, vagy csak köré tetováltatsz.
Remélem tudtam segíteni ;)
köszönöm a válaszokat.
És, ha leszedetném akkor teljesen eltudnák tüntetni?
És mennyiért szednék le szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!