Megéri tetoválást csináltatni?
Én olyan vagyok, hogy hol tetszik valami, hol nem...
tehát gondolkoztam én már piercingen is, alsó ajakra
de még nem szántam el magam, és azóta már meg is gondoltam magam, hogy oda mégsem akarok, ott mégis csak zavarna egy lyuk, ha később már nem akarom. Így maradok a szemöldöki rész tervezgetésében.
Régebben akartam tetoválást, aztán már egy jóideje nem, de most megint, csak valami egyszerűbbet, számomra valami jelentőset.
Egy ilyen kontinens körvonalra gondoltam. Nem tudom hová.
És elkellene valami meggyőző érv, hogy miért csináltassak, hogy ne bánjam meg.
Így még szerintem se csináltass. Majd akkor, ha megvan pontosan, hogy mit szeretnél és hova és kitartasz emellett a döntésed mellet hetekig, akár hónapokig, na majd akkor :)
A legfontosabb szerintem, hogy jelentsen neked valamit az adott szó, vagy motívum amit kitaláltál és legyen hozzá személyes és nagyon erős kötődésed.
Persze sajnos ez sem garantálja, hogy nem fogod megbánni
hát vannak akik azért tetoválnak mert jól néz ki, pl egy virág, vagy halálfej stb. de szerintem akkor éri meg tetoválni amikor olyan dolgot tetoválsz ami a személyiséged egy részét tükrözi, esetleg egy eseményt amit nem akarsz elfelejteni, valamit ami fontos számodra.. és már az is évek óta, nem csak vmi fellángolás.
Pl ha mondjuk zenélsz, és zenésznek gondolod magad, akkor az azzal kapcsolatos tetoválást valószínűleg nem bánod meg... vagy ha történt az életedben valami, ami gyökeresen megváltoztatta azt, akkor arról lehet csinálni vmit...
Amúgy meg mielőtt egyáltalán tetováltatnál, tervezd meg, vagy terveztesd meg valakivel, találd ki hogy nézzen ki, legyen minnél egyedibb.
Így viszont nem éri meg tetováltatni, mivel nem vagy benne biztos.. akkor fogod tudni, hogy ideje tetováltatni, amikor már nem lesznek kétségeid, amikor nem az jut majd eszedbe hogy megéri e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!