Most készülök tetoválást csináltatni nektek mi jelentené ezt? (több lent )
elsőnek szóban akartam azt hogy "ÉLJ"
de fiúként kicsit langyi XD
valami fiús motívumot tudnátok linkelni?
nekem nincs ötletem egy hete ezen agyalok :D
amúgy vádlimra akarom szal ne túl nagyot pls :D
Utolsó rád nem is reagálok...
17 vagyok
köszi a válaszokat :)
Én is azt mondanám, hogyha nem tudod, hogy mit akarsz tetováltatni, csak annyit tudsz, hogy neked tetoválás kell akkor szerintem hamar(abb) megbánod. Nem kötözködni akarok, szóval ne értsd félre, én csak segíteni akarok neked picit.
Hogy gondold át nagyon, hogy tényleg szükséged van-e rá. Persze a te élteted, a te döntésed és a te tested, csak figyelmeztetlek.
Amúgy a fiúk sokszor csillagokat varratnak magukra, vagy nonfiguratív mintákat, sok ismerősömnek a vádliján kínai írás van (de ezt nem ajánlom, ki tudja mit fog jelenteni az a szöveg amit majd kiválasztasz:D)
de én tudom h mit akarok magamra varratni :)
csak nem tudom hogy hogy "fejezzem ki"
De akkor már elmondom hogy nem divatból akarok magamra varratni vmi hülyeséget , ez nekem jelent valamit és emlékeztet valamire amit nem akarok elfelejteni.
nem azért mondtam h ne túl nagyot hogy ne látszódjon ,hanem azért mert vádlira nem igen lehet egy nagyobb tetoválást tenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!