Hány éves kortól lehet tetoválást csináltatni?
14 éves vagyok, egy "Stay strong" feliratot szeretnék a csuklómra. Megcsinálják nekem ennyi idősen? (szülői beleegyezéssel, persze.) És körülbelül mennyibe kerülne?
14/L
Nézd meg a lenti linkeket.
Az árak persze szalononként változik.
Egyébként szerintem várj még vele pár évet, mert sok ismerősöm van akik megbánták már, hogy tetováltattak magukra.
Valamint nem jó feltűnő helyekre tetováltatni mert később ha dolgozni fogysz nagy valószínűséggel lesz olyan munkahely ahol a tetoválásod miatt nem vesznek majd fel.
Szerintem nem bánnám meg. Már idáig annyi minden rossz dolgon keresztül mentem.. A "Stay strong" szinte mindig elhangozz/elhangzik a fejemben. Köszi a linkeket. Ment a zöld :)
18 éves kor alatt nem tetoválnak normális szalonok, csak szűlői beleegyező nyilatkozattal.
Egyébként tényleg várj vele, mert még nőhetsz is és akkor megnyúlik, hisz még nagyon gyerek vagy. És tényleg megbánhatod, főleg, hogy a "Stay strong" felirat manapság ugyanolyan sablonos tucattetkó, mint X évvel ezelőtt a cicidelfin meg a nonfiguratív deréktetkók. 10-15 éve "mindenki" ilyeneket varratot, most meg nem győzik takargatni, mert már cikinek számít.
Az jó, hogy van jelentése számodra, de ez a felirat nagyon gáz már most. Úgyis várnod kell vele, szerintem gondold végig, hogy milyen mintával lehetne kifejezni a kitartásodat. De ezt a gagyi feliratot felejtsd el...
Igazuk van..varj vele még tul som a el basot tetko a világba már.
tv be volt egy csaj melkasa tele volt virág stb -vel ..gyereke szült és akkor komolyodot meg .
Nagyon meg bánta már.
szia 15 évesen csináltattam 3 feliatos tetkot csuklora lábfejre mellkasra ..lány vagyok beleegyezés nem kellett .
de hivatalosan 16 felett lehet szülöivel azalatt semiképp sem .
ha kérdesed van irj
Utolsónak mondom, hogy igen! A házi tetoválást azt engedik, meg olyan helyeken, ahol nem annyira vizsgálják őket!
Kérdezőnek: De igazából 14 évesen simán lehet csináltatni, csak szülői beleegyezés! :) Bár ha elmész a tetováló szalonba, és rákérdezel, biztos bővebb választ kapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!