Nektek is kidudorodik a tetoválásotok?
Figyelt kérdés
Bizonyos részeken kiemelkedik a bőröm mint egy tipikus hegnél. De tetoválásnál normális ez?2015. márc. 27. 12:05
1/10 anonim válasza:
Mikori a tetoválásod?
Nekem az első pár napban dudorodott ki, aztán már nem.
2/10 A kérdező kommentje:
2 hét de Nem csak ez, a másik kettőn is vannak olyan részek amik tipikusan hegesek. Főként ugye a kontúrnál
2015. márc. 27. 12:19
3/10 anonim válasza:
Aham....hát nem tudom... lehet h oda több festéket rakott.
Nem tudod megkérdezni tőle? De ha nem piros/viszket/fáj/sebes , akkor sztem normális, én a több festékre tippelek. Majd kidobja a bőröd a felesleget és szép lesz ott is.
4/10 A kérdező kommentje:
Lehet. Megyek majd még vissza csak kicsit furi. És a két évvel ezelőtt készült is ilyen
2015. márc. 27. 12:54
5/10 anonim válasza:
elvileg nem kéne kidudorodnia. lehet a bőröd nem bírja és ez egy allergiás reakció. de mindenképpen kérdezd meg a tetoválótól hogy mitől lehet
6/10 A kérdező kommentje:
Vagy csak simán nem gyógyult le szépen
2015. márc. 27. 13:39
7/10 anonim válasza:
Én egyszerre 2-t csináltattam és a kisebbik kicsit még púpos,de 8 napja csináltattam.
8/10 anonim válasza:
a tarkómon néha kihegesedik, de fogalmam sincs miért. jópár éve ott van pedig. neked nincs ekcémád? :D nekem van, lehet azé'
9/10 A kérdező kommentje:
nincs ekcémám :/
2015. márc. 28. 20:57
10/10 anonim válasza:
nekem egyik sem dudorodik ki. (9 van) a kidudorodás jelentheti, hogy túl sok festék ment bele, vagy hogy túl mélyre ment a tű azon a helyen. ez valószínűleg így is marad.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!