Van olyan tetoválásotok, amit könyv vagy film ihletett? Esetleg ismertek valakit, akinek van?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok. Én régóta tervezek egy regénysorozat által inspirált tetoválást, de szerintem csak álom marad.2013. dec. 16. 17:26
1/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem melyik regénysorozat?
2/6 anonim válasza:
eem megihletett egy tetoválás ezelõtt 4-5 évvel és azóta is meg szeretném csináltatni. de ez egy animébõl van...a Yu-Yu Hakusho címû animébõl Mazoku Yusuke tetoválásait szeretném :) nyugodtan keress rá Google képekben ha érdekel :)
3/6 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: Ismerem, nagy animefan voltam, pont a Yu Yu Hakusho volt a kedvenc animém :) Tényleg jó a mazoku mintázat Yusukén, bár elég feltűnő.
Első válaszoló: ne nevess ki, de a Harry Potter. Ciki, nem ciki, én nem növök ki belőle, már 12 éve vagyok a rajongója.
2013. dec. 16. 18:54
4/6 anonim válasza:
Nekem is van egy olyan tetoválásom, amit egy film ihletett.. bár nem is maga a film, hanem inkább, amit átadott, nagyon magaménak érzem.
Szerintem nem ciki, ha neked fontos, és jelent valamit, csináltasd meg.
5/6 anonim válasza:
Én olyat ismerek akinek Nightmare Before Christmas tetoválása van :)
Szerintem nyugodtan csináltass egy hp-set.
6/6 Tóthné Marika válasza:
Warhammer 40k, teljes alkar. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!