Lányok ti nem bántátok meg, hogy tetoválásotok van?
Figyelt kérdés
Én most tervezek egyet a bokám lábfej környékére, akinek van az később sem bánta meg?:)2014. ápr. 6. 20:03
1/10 anonim válasza:
Én ismerek többet is aki megbánta. Szeritnem ne csináltass oylan helyre amit nehéz eltakarni, mert nem tudhatod hova sodor az élet, miylen munkád lesz ahol ez hátráltató tényezö lesz. A baráti társaságban van két srác is aki megbánta nem egy tetkót mert emiatt nem kaptak meg bizonyos munkákat. egyiknek a kézfején van a másiknak a nyakán. Mindkettönek van más helyeken is de azok eltakarhatóak.
2/10 anonim válasza:
nem bántam meg,tarkóm alatt van,sőt még fogok is csináltatni az oldalamra.:)
3/10 anonim válasza:
nekem is az oldalamon van a minta, így nem kell aggódnom, amiatt, hogy állásinterjún vagy olyan alkalmakkor szem előtt van, amikor nem kellene.
4/10 anonim válasza:
Nekem a labfejemen (is) van, 2 hét múlva megyek a negyedik tetoválásomat megcsináltatni. Nem, nem bántam meg egyiket sem.
5/10 anonim válasza:
Nekem tele van lassan az egész testem, de csak egyet bántam meg, azt is azért mert tizenévesen csináltattam egy pancserrel és baromi ronda lett. Azóta kijavították. A többivel kapcsolatban sosem voltak kétségeim, pedig olyan vagyok már mint egy matricás album.
6/10 anonim válasza:
Nekem 4 van, 5. készülőben, egy percig sem bántam meg. Mondjuk takarásban vannak, max strandon látszik, munkában nem hátráltat (irodában dolgozom).
7/10 hunbula válasza:
Nem, jönnek a következők :)
Munkavállalásról meg annyit, hogy arcomon, kézfejemen, stb sosem lesz - a többinek meg, ha olyan munkáról van szó, ahol ez számít, úgysem kellene kilógnia a ruha alól, nemde? :)
8/10 anonim válasza:
Nekem is olyan helyen van, hogy csak a strandon látszik, nem bántam meg, sőt lehet szeretnék még. "Látható" helyre nem csináltatnék.
9/10 anonim válasza:
nem és az sem érdekel, ha kilóg a ruha alól (vállamon van elöl) és nem érdekli a munkáltatómat se (ha érdekelné, akkor meg a munkaügyi bíróság megmondaná neki, hogy ne érdekelje ;))
10/10 anonim válasza:
Nem bántam meg, a 3. készül, de már tervezem a 4. tetoválást is. Nem is fogom megbánni!
Egy dolog zavar csak, hogy egyik tetoválásom gyógyuláskor sokat veszített a színéből. De ezt újraszínezéssel meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!