Milyen tetoválásotok/tetoválásaitok van/vannak, nem bántátok meg? 19L
Van egy cápám a bal vesém felett.
Egy pisztoly jobb oldalon a bordáimon. A jobb mellem alatt egy felirat.
Egy viking szimbólum a bal alkaromon, egy másik viking szimbólum a bal lapockámon.
Van egy 3 szavas idézet a jobb combom hátulján a fenekem alatt, meg egy nyíl a bal felkarom hátsó részén.
Nekem még nincs, csak szeretnék.
A mutatóujjam oldalára egy fektetett nyolcast. /végtelen jel/
És a csuklómra egy apró keresztet, vagy egy pillangót.
Uramatyám utolsó, ezeknél sablonosabbakat még nem hallottam :DD Biztosan nagyon mély jelentéssel bír a számodra ugye, épp olyan méllyel mint a többi félmillió lánynak :D
Nekem egyébként 3 is van, mind3 személyes jellegű, és nem, nem bántam meg egyiket sem.
Nekem is 3 van. Egy a jobb csuklómon, egy a jobb lábfejemen és egy a bal alkaromon. Tervezem a negyediket... És nem, nem bántam meg.
Off: 2. válaszoló: te meg várj egy kicsit, legalább amíg elmúlsz 18, hátha kialakul valami stílus szerű nálad...
Van egy a jobb combomon, elég nagy. Edgar Allan Poe portré, rózsákkal és egy hollóval. Azért választottam ezt, mert nagyra értékelem a művészetét :)
Valamint van még egy, kb. tenyérnyi szintén a jobb oldalamon, csípő és comb környékén. Egy zombie-muffin (muffin kosár, benne egy női fej). Imádom a zombikat, minden mennyiségben és formában.
Aztán a bal combom tetejénél, az oldalamon van egy apró minta: !42! (igen, ez a minta :D), ennek külön története van, de nagy valószínűséggel takarva lesz.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!