Van olyan tetoválásotok amit megbántatok? Ha igen melyik testrészen és milyen minta?
Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 19:38
1/3 anonim válasza:
a péniszemre tetováltattam egy bankautomatát. nem bántam meg!
2/3 anonim válasza:
egyszerű: tetováltass olyat ami fontos és jelent neked valamit pl. egy név,dátum,arc,fontos tárgy,....
ne csináltass kisvirágokat,Bieber,madárkák meg ilyesmiket mert ezek csak divat tetkok és egyszer kifognak menni a divatból és gáznak fogod találni őket.Csak azért mert akarsz sose csináltass tetoválást...ha nemtudsz olyan dolgot ami fontos és hordanád egész életeden magadon akkor várj éveket ha arról van szó.Egyszer élünk,egy testünk van,fontold meg jól hogy mi az amire most és akár 90évesen is büszkén felválalnál!
3/3 anonim válasza:
nincs olyan tetkóm amit megbántam volna szeretem mindet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!