Szerintetek hogy nézne ki egy 4 levelű lóhere minta a tarkón mellé egy lucky felirattal? Kérésre csatolok vázlatot.
Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 16:59
1/6 anonim válasza:
Unalmasan... semmi fantázia nincs benne, semmi egyediség.
2/6 A kérdező kommentje:
Én rajzoltam meg saját elképzelésem szerint. Gyűjtőm is őket szóval számomra van jelentősége. Nagyon fájna tarkón és kb mennyibe kerülne?
2014. júl. 30. 17:13
3/6 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Alapvető tanácsom, hogy bármit is tetováltatsz, olyan helyet válassz, amit mindennapi munkahelyi viselettel el tudsz takarni, azaz alkartól lefelé, nyak és afölött, boka és az alatt ne, mert sok munkahelyen követelmény az egyenruha és a kulturált megjelenés. Tudom, ezzel lehet vitázni, mert mindenkinek mást jelent, de hidd el, egy - példa kedvéért - 30 országban jelenlévő, 50 éves múlttal rendelkező multi nem fog a kedvedért változtatni az alapelvein, lesz 50 másik jelentkező az álláshirdetésre. :)
A felirat miért "lucky"? Komolyan, menőbb, ha angolul van? Úgy összességében elég kommersz az elképzelésed, de hogy még angolul is... De te tudod persze. :)
4/6 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, lány hosszú hajjal.. direkt azért a tarkóra gondoltam, hisz ha leengedem a hajam, nem látszik semmi, más testrészemmel ellentétben, tarkóra talán nem híznék meg így nem tágulna ki, nem lenne csúnya formája a későbbiekben. Szerintem így hangulatosabb mint az hogy szerencse, szerencsés. Miért kommersz ?
2014. júl. 30. 22:41
5/6 anonim válasza:
Lóhere nárcisztikus jelentésű. Egyik ismerősömet össze is verték a bokáján lévő miatt. Guglizz mielőtt bármit is tetováltatsz.
6/6 A kérdező kommentje:
De nekem nem nárcisztikus jelentéssel bír. nekem a szerencsét jelképezi. és esetleg fül mögött hogy mutatna?
2014. júl. 31. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!