Milyen tetoválást szeretnél? (vagy milyen van már? )
Most rakom össze a portfóliómat, és nyilván azt szeretném, hogy amellett hogy tükrözi a stílusomat és rajztudásomat, a kliensek számára is érdekes legyen.
Nem konkrét tervekre vagyok kíváncsi, inkább csak nagy körvonalakban az elképzelésekre.
Micsodát: állat, idézet, geometrikus, horror, portré, vallásos, növény, hüllő, rovar, tárgy...egyéb?
Hogyan: színes, fekete-fehér, blackwork, oldschool, fotorealisztikus, aquarell, new school, japán(irezumi), maori, biomechanikus, anime, graffiti...egyéb?
Előre megmondom, ezeket nem, mert sem nem kreatívak, sem nem jelentenek szakmai kihívást:
én valami pávatollasat szeretnék,ezek kívül nincs elképzelésem
a másik a fiam neve születési dátuma
"Ezek a tetoválások kib*szott jók"
Respektálom hogy neked tetszik, de ebben semmi kihívás nincs, felstencilezem, átütöm és szeva. Amivel mondjuk be lehet mutatni hogy mit tudsz, az ilyemsi:
A többieknek köszi.
Ilyet, középen más feliratokkal elfogadnék, de sajnos már mások vannak ide betervezve és nem szeretnék énekeseket kopizni, mert ez az ő egyedi kreativitásuk, ráadásul ez mindegyik tagjuknak meg van, más-más szárnyakkal.
Amúgy pedig magamon csak feliratokat tudnék elképzelni, egyszerűen nem tudom az ilyen önarcképeket, kereszteket viselni. (Meg nem is tartom nőiesnek) Így 4 fekete-fehér feliratot szeretnék a közeljövőben. 2, számomra fontos idézetet (nem never give up jellegű...), 1 dalszöveget és egy általam megfogalmazottat 4 különböző helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!