A tetoválás ténlyeg ennyire fáj?
Figyelt kérdés
Csakmert elmentem egy szalonba megkérdezni hogy mennyi lenne meg ilyenek, mert szeretnék eggyet de egy csávó elsírta magát miközbe tetoválták pedig ilyen kigyúrt csávó volt szval kicsit beparáztam hogy ennyire fáj?2015. márc. 19. 18:51
11/12 anonim válasza:
Lehet, hogy most leszóltok de nem lehet hogy elfelejtettétek a fájdalmat? Nekem 4 tetoválásom van. A hasamon másfél óráig tartott, szegény tetoválót elküldtem párszor a p.csába annyira fájt. Csuklón, karon tényleg nem vészes de pl én mindig meglepődtem hogy jobban fáj mint emlékeztem. "Az idő megszépíti az emléket" Ettől függetlenül most tervezem az ötödiket
12/12 anonim válasza:
Aki azt állítja, hogy nem fáj, az egész egyszerűen hazudik, mert olyan kur.va menőnek akar tűnni. Majdnem a teljes testem tele van tetoválva, az ismerőseim többségének is, és érdekes módon egyikünk sem állítja, hogy a tetoválás nem fáj. Ezek meg hogy "elaludtam közben" meg "úgy meglepődtem a fájdalom hiányán hogy leesett a vércukrom"... hagyjuk már. Fáj, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!