Mennyire gáz, hogy ha egy képről mintáznám a tetoválásom?
Figyelt kérdés
Googlen találtam egy képet ami nagyon tetszik és szívesen varratnám magamra ( jelentései is jellemzők rám )2015. márc. 16. 23:11
1/7 anonim válasza:
semmi baj nincs vele, nem értem hogy fogalmazódott ez meg benned :D
2/7 A kérdező kommentje:
Ki tudja :) cikiznének, hogy nem egyedi érted :D
2015. márc. 16. 23:18
4/7 anonim válasza:
Semennyire nem az. Inkább egy képről mintázd meg, mint egy divat-tucat tetoválás legyen. ;)
(az interneten fellelhető képek alapján egy tetoválás sincs a földön, ami ne hasonlítana egyik képhez sem, szóval nyugodtan ;) )
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, ha már egy ici-picit és megpróbálod egyedivé tenni akkor az még jobb is de ezzel sincs gond. Teljesen egyedi tetoválást úgysem lehet csinálni, mindig lesz valaki azt fogja mondani, hogy láttam már hasonlót...ezekkel nem kell foglalkozni. :)
6/7 anonim válasza:
Nem tudom mennyire ragaszkodsz az eredetihez. ha kicsit rugalmas vagy, akkor megmutathatod a tetoválónak,hogy egy ahhoz hasonlót szeretnél, és ő összedobja neked. Így a lényeg megmarad, de nem is lesz teljesen ugyanolyan.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nem teljesen a képen lévő lenne csak hozzá nagyon hasonló!
2015. márc. 18. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!