Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Összeillene a két dolog? Vagy...

Összeillene a két dolog? Vagy próbáljak mást kitalálni hozzá? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nos ugye van a Holló nevezetű film. Abban elhangzik egy mondat, amit régóta szeretnék magamra tetováltatni, hogy örökké nem eshet. Eleinte azért akartam mert sok mindenen keresztül mentem és ugye ha értelmezzük akkor azt jelenti legalább is szerintem h egyszer mindennek vége lesz... Viszont a filmben ugye bár azt mondták, hogy régen azt hitték hogy a holló viszi át a lelkeket a túlvilágra... és emiatt a két dolog miatt vagyok kicsit összezavarodva mert nem akarom hogy rosszul jöjjön ki a dolog. Szeretném feltetováltatni ezt az idézetet és alá a szeretteim halálának dátumát és és ezt a szöveggel együtt körülvenné sok kis repülő holló képet mindjárt töltök fel hogy jobban lássátok mire gondolok. Szerintetek jó ötlet vagy ha már ennyire akarom ezt a két dolgot akkor külön külön mert nem összeillő a két tetoválás? köszönöm előre is a válaszokat

2015. márc. 18. 10:24
 1/5 A kérdező kommentje:
2015. márc. 18. 10:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért nem illik össze. Az idézet arra utal hogy egyszer minden elmúlik, a jó és a rossz egyaránt. Egyszerre biztató és óvatosságra intő tetoválás, amivel még halott szereteidnek emléket állítasz. A holló viszi át a lelkeket a túlvilágra, ez miért nem illik hozzá szerinted? Hisz az elmúlást jelenti, ugyanakkor a holló átviheti a rossz dolgokat is a túlvilágra. Mondjuk nekem kicsit morbid tetkó, de teljesen összeillik.
2015. márc. 18. 11:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Sokat agyaltam rajta azért gondolkoztam el h nem lenne jó ötlet így a kettőt de látom a gondolat meneted az mint nekem volt legelsőnek és így akkor látom h másnak is ezt sugallja :)
2015. márc. 18. 13:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Jó ég, elég beteg dolog a szeretteink halálának a napját feltetoválni magunkra.... És aztán, ha bővül a lista, akkor még jönnek újabb dátumok alá, mellé, fölé, körbe?
2015. márc. 18. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval, ha emlékezni akarok a szeretteimre nem az elvesztésük napját varratnám magamra, hanem valamit ami rájuk emlékeztetne, akár csak egy-egy keresztet.
2015. márc. 18. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!