A tetoválás ténlyeg ennyire fáj?
pasik.. annyira kemények, de egy szúnyogcsípés miatt is képesek napokig sírni :D
abszolút nem fájdalmas, csak olyan tipikus mintha karcolgatnának egy tűvel. nyakon, a fenekeden, és a térd és könyökhajlatban kellemetlenebb, mert vékony a bőr.
de teljesen kibírható, én már legelsőnek is majdnem elaludtam, miközben a nyakamra varrtak :) pedig 18 éves voltam. ha jól meggondoltad mit szeretnél, és nem divatból akarod, csináltasd meg, nem fogod megbánni :) csak tényleg téged tükrözzön, ami rajtad van, mert nem fogod tudni soha lemosni. sok sikert hozzá! :D 21/L
Nem fáj (vagyis vannak helyek ahol elég rossz), és a jól átgondolt tetkót az emberek 90% nem bánja meg halála napjáig.
Én annyira meglepődtem a fájdalom hiányán (amikor varrtak), hogy leesett a vércukrom :D
Szerintem csak szivattak a sírással. Csont környékén is dolgoztak rajtam és ott sem volt más csak "erősen kellemetlen"
Egyáltalán nem fáj, persze vannak területek, ahol vékonyabb a bőr, ott azért megérzed, de sírni nem fogsz tőle.
A lényeg, hogy jól gondold át, hogy biztos nem bánod meg később, tetoválni nem hirtelen felindulásból kell. Szerintem egy tetoválásnak jelentenie kell valamit számodra és tuti nem fogod megbánni, de ha valami gagyi feliratokat, gondolok itt Love-ra meg hasonlókra, meg amit divatból csinálsz, mert másnak is van olyan, na azt tuti megbánod később.
Nekem nem fájt. Inkább kellemetlen volt. Alkar belső felén van a tetoválásom, majdnem könyökhajlatban. Állítólag elég érzékeny terület.
Az is számít, hogy egyél tetoválás előtt, pihend ki magad, és persze nem részegen, másnaposan tetováltatunk.
Nekem a lábamon van és a bokám környékén a csontot is érte, de nem volt vészes.
Jó persze egy kicsit kellemetlen volt, de kilehet bírni.
Mindenkinek máshol az érzékeny, ami neked nem fájna az lehet másnak igen.
Mindenképp gondold jól át és ha elhatároztad magad és megcsináltatod előtte egyél, legyél kipihent.
Betegen, másnaposan stb nem szabad menni!
Nekem az a véleményem, h aki azt mondja nem fáj az csak nagyon keménynek akar tűnni. A tetoválás igen is fáj, a mértéke függ attól, hogy éppen melyik területen dolgoznak. Nekem pl legutóbb az alkarom varrták és nem volt túl kellemes... pedig magas fájdalomküszöböm van.
Az már más kérdés, hogy egy idő után úgymond megszokod a fájdalmat, lezsibbad valamennyire a bőröd és nem érzed olyan durvának.
Két 3 és fél órás tetoválásom van.
Az egyik a hátam jobb alsó részén, az abszolút jó volt, az eleje rosszabb, aztán megszokja az ember. Fontos az is, hogy abban kevesebb a színezés, mert feliratból és virágokból áll. Szóval egyáltalán nem volt kibírhatatlan, sőt, élvezhető volt :)
A másik viszont az oldalamon van, tömény színezés, kicsit több mint 3 és fél óra szintén. Az nekem borzasztó volt, főleg a 2. órától már nagyon fájt...de az tényleg tömény színezés volt, meg sokszor át kellett menni egy helyen, ott vannak a bordák, vékony a bőr stb. De azért nem sírtam :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!