Mbogi15 kérdése:
Nagyon szeretnék egy tetoválást nem nagyot 15 éves vagyok és tényleg rég óta szeretném hogyan győzzem meg anyuékat? És mi róla a véleményetek?
Figyelt kérdés
A bal csuklómra szeretnék egy közepes méretű pisztoly tetkót keresztbe ami tiszta fekete és nem olyan öreg puska hanem olyan mint egy filmbeli full fekete rendőrpisztoly. Ezt azért szeretném mert ez számomra azt jelenti hogynálam van a fegyver az élet ellen és igenis harcolnom kell nee adhatom fel , és ez nem az önsajnáltatós tiniduma hanem anyukám tényleg nagyon komoly beteg apukám is mindkét nagypapám halott anyuék éppen válófélben vannak és énis elég nehéz dolgokon megyek/mentem keresztül + nekem is vannak egészségügyi gondjaim . Szóval kérlek ne ítéljetek el mert fiatalon akarok tetkót mert tényleg nem lenne olyan nagy és csak igényes hejen csináltatnám.2015. márc. 3. 21:48
22/22 A kérdező kommentje:
Hallgattam a tanacsotokra es varok meg vele egy kicsit... nem olyan sokat szerintem egy evet meg es jovore szulinapomra lesz meg. De azert kedves hogy erdeklodsz:)
2015. jún. 29. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!