Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nagyon szeretnék egy tetoválás...

Mbogi15 kérdése:

Nagyon szeretnék egy tetoválást nem nagyot 15 éves vagyok és tényleg rég óta szeretném hogyan győzzem meg anyuékat? És mi róla a véleményetek?

Figyelt kérdés
A bal csuklómra szeretnék egy közepes méretű pisztoly tetkót keresztbe ami tiszta fekete és nem olyan öreg puska hanem olyan mint egy filmbeli full fekete rendőrpisztoly. Ezt azért szeretném mert ez számomra azt jelenti hogynálam van a fegyver az élet ellen és igenis harcolnom kell nee adhatom fel , és ez nem az önsajnáltatós tiniduma hanem anyukám tényleg nagyon komoly beteg apukám is mindkét nagypapám halott anyuék éppen válófélben vannak és énis elég nehéz dolgokon megyek/mentem keresztül + nekem is vannak egészségügyi gondjaim . Szóval kérlek ne ítéljetek el mert fiatalon akarok tetkót mert tényleg nem lenne olyan nagy és csak igényes hejen csináltatnám.

2015. márc. 3. 21:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hát konkrét fegyverként egy desert eagle-t szeretnék illetve hát gondolkodom rajta , igen mondjuk az igaz hogy milyen fényt vet rám és azt tényleg nem szeretném hogy emiatt ítéljenek meg és nem menőzésből lenne az tuti . Szóval tényleg énis erősen gondolkozom még . Köszönöm az értelmes választ :)
2015. márc. 4. 18:11
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Megnézném, h 3 ezerért milyen tetoválást kapsz...
2015. márc. 4. 18:19
 13/22 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek ugyan ennyibe került a tetoválása a csuklóján egy pár angyalszárny és fekete fehér és nagyon szép ki van rajzolva nincsem benne hiba nem lett baja sem .
2015. márc. 4. 19:44
 14/22 anonim ***** válasza:
53%

3.000 Ftból az ujjadra kapsz egy kis pisztolyt.

Ha egy nagyon élethű pisztolyt szeretnél a csuklódhoz (inkább alkar), akkor úgy 30-40.000 Ft-val kezdj el számolni de még azzal is keveset mondok ha annyira vészesen realisztikusat akarsz. A kérdésemben nem volt semmi rosszindulat, tapasztalatból beszélek mert havonta tetováltatom magamat.

2015. márc. 4. 19:50
 15/22 A kérdező kommentje:
Na vegre egy tapasztalt ember. Hat nem akarom nagyon kirajzoltatni inkabb full fekete lenne az egesz .es nem olyan nagy es elmeletileg tenyleg 3000 korul lenne mert a baratnomnek egy teljesen kirajzolt viszonylag nagy csuklo tetkoja van es neki 3000 volt szoval nekem is mas annyi lesz . De azert meg kivancsi vagyok hogy ha masik hejen csinaltatom akkor kb igy mennyi mert tenyleg nem lenne olyan nagy kb akkora lenne szélé hossza mint egy fel nevjegykartya
2015. márc. 4. 20:08
 16/22 A kérdező kommentje:

[link]

Kb ilyet szeretnek csak keresztben a csuklomra.

2015. márc. 4. 20:16
 17/22 anonim ***** válasza:

Ja így már értem. Na hát az én tetoválóm 5000Ft-ért dolgozik óránként, szerintem ez meg lenne egy óra alatt mert tényleg nem tűnik nehéznek.

Mindesetre sok sikert! Egy tipp: Mások véleménye ne érdekeljen ha tetoválásról van szó, tiéd, te hordod életed végéig.

Szüleidet nem tudom hogyan lenne érdemes meggyőzni mert nem ismerem őket, csak megértik, hogy neked ez fontos lenne.

Amúgyis, ha ne adj isten megbánnád évek múlva akkor már létezik olyan lézeres kezeltetés aminél kevesebb mint 5% az esély arra, hogy marad heg. És nem, nem horrorisztikusak az árak mint ahogyan azt néhányan írnák neked.

Beszéld meg velük, csináltasd meg és legyél rá büszke. :)

2015. márc. 4. 22:48
 18/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ énis így vagyok vele hogy csakis magam miatt csináltatom ha megcsináltatom senki más miatt és hogy érdemes meggondolni de mások ne befojásoljanak és az tényleg nem egy horror összeg amiről beszélünk szóval szerintem meg tudom beszéni anyuékkal és nem fogom megbánni .És mégyegyszer köszönöm a választ :)
2015. márc. 5. 00:15
 19/22 anonim ***** válasza:
3000 ft-ért neked szalonban megcsinálják szerinted? :) ha meg tényleg ennyiért csinálják, akkor nem szalon hanem valami sufni műhely kitudja milyen festékkel.
2015. márc. 15. 16:17
 20/22 anonim válasza:
Szerintem így 15 évesen semmiképpen NE csináltass. Nem csak azért mert nem lehet,hanem azért is mert amint meglátod a csuklódon a pisztolyt megbánod, hogy csináltattál. Várj a döntéssel 3-4 évet. Ha még mindig szeretnél tetoválást, te tudod.
2015. ápr. 8. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!