Miért az olyan emberek írják teli magukat önsegélyező tetkókkal, akiknek nincs túl nehéz élete?
Rengeteg ismerősömnek van "faith" "hope" "never give up" "believe", és hasonló tetkója, de valamiért ezek mindig azok a csajok, akiknek a legnagyobb gondjuk, hogy nem tetszenek az aktuális pasinak, akit be akarnak cserkészni, nem engedik el őket bulizni a szüleik, nincs pénzük vásárolni, tehát azok a tipikus felszínes lányok.
Azok, akikről pedig tudom, hogy kemény életük van, és akiknek tényleg szükségük van hitre és küzdelemre, nem rendelkeznek ilyenekkel.
Ez csak nekem furcsa?
Mivel a kérdésem MIÉRT-el kezdődik, ezért leginkább magyarázatot vártam. :)
Egyébként kezdem azt hinni, hogy a bősz védelmed oka, hogy te is egy ilyen tetoválással rendelkezel, és az váltott ki belőled ilyen indulatot
Amúgy emeld már ki azt a sort, ahol azt írtam, ELKÉNYEZTETETT?
Én erre nem emlékszem
Az, hogy valakinek nincs nehéz élete, nem jelenti azt, hogy elkényeztetett, nem is mondtam, hogy az :)
az egyik válaszolónak, aki azt írta, hogy a divat miatt, erre azt írtad, hogy: "Pontosan erről beszéltem, köszönöm :)"--> tehát eleve a miért-re tudtad a választ... na mindegy
Amúgy nem nincsen tetoválásom, nem is tervezek, csupán idetévedtem, elgondolkodtam és írtam egy-két gondolatot, de hát ha nem felel meg neked... csak a véleményedet akarod igazoltatni, akkor ez egy felesleges dolog volt tőlem...
Igen, egy tetoválással rendelkező ember megerősítette a véleményemet.
Valószínű ő ebbe jobban belelát, mint én, nálad meg főleg.
A miért kérdésemre ő sem adott választ, de talán kibírom.
Ha valaki ideírt volna, hogy ő x probléma miatt varratta magára, akkor azt is megértem, és szépen megköszönöm. De ilyen eddig nem fordult elő.
Jaj, elírtam.
Egy tetoválással foglalkozó
81%os válaszoló
akkor lécci magyarázz már be nekem egy jelentést az álomfogós, a madártollas, az elszálló fecskés, a fából kiszálló fecskés, a pitypangból kiszálló lókukis tetoválásba is valami jelentést, meg mély ideológiát.
Ezekkel találkozunk még a leggyakrabban a szavacskák mellett, és sajnos egyikről sem halljuk soha a jelentését, azon kívül, hogy "mer széép", meg "mer a barinőőmön láttam és megtetszett".
A szalonban mindenki pezsgőt bontana, mikor nem ilyet kér valaki.
Közben nézem, hogy az 5-ös válaszoló is 81%-os, aki nem én vagyok... a többi igen
nekem az a problémám, hogy mint írtam, a kérdező igazából rohadtul nem kíváncsi más véleményre, ami nem az, mint az övé, ugye a kérdésében:
"ezek mindig azok a csajok, akiknek a legnagyobb gondjuk, hogy nem tetszenek az aktuális pasinak, akit be akarnak cserkészni, nem engedik el őket bulizni a szüleik, nincs pénzük vásárolni, tehát azok a tipikus felszínes lányok"--> próbáltam egy más elméletet írni neki, mert nem akartam szajkózni, hogy igen a kérdésedben tulajdonképpen benne van a válasz.
Na én nem vagyok annyira otthon a tetoválásban, de úgy írtad a válaszodban, hogy sokan azért csináltatnak "mer szép", de tudtommal a tetoválásnak nem kell feltétlenül jelentéssel bírnia, de lehet, hogy a kemény tetkósok ezeket az embereket lenézik, akik csupán ezért varratnak magukra "álomfogós, a madártollas, az elszálló fecskés, a fából kiszálló fecskés, a pitypangból kiszálló lókukis tetoválást".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!