Miért az olyan emberek írják teli magukat önsegélyező tetkókkal, akiknek nincs túl nehéz élete?
Rengeteg ismerősömnek van "faith" "hope" "never give up" "believe", és hasonló tetkója, de valamiért ezek mindig azok a csajok, akiknek a legnagyobb gondjuk, hogy nem tetszenek az aktuális pasinak, akit be akarnak cserkészni, nem engedik el őket bulizni a szüleik, nincs pénzük vásárolni, tehát azok a tipikus felszínes lányok.
Azok, akikről pedig tudom, hogy kemény életük van, és akiknek tényleg szükségük van hitre és küzdelemre, nem rendelkeznek ilyenekkel.
Ez csak nekem furcsa?
Egyrészt akinek kemény élete van annak pl. pénze se feltétlen van rá.
Másrészt: honnan tudod, hogy a cukormázas felszín alatt, hogyan élnek ezek a lányok?
Harmadrészt lehet, hogy azért megy nekik könnyebben, mert már megértették és gyakorlatba ültették ezt a pozitív hozzáállást. Hm?
Két lányról elég konkrétan tudom, hogy milyen az életük, közeli ismerőseim, napi kapcsolatban állok velük, és higyjétek el, tisztában vagyok a problémáik súlyosságával.
Egyikük sem az a típus, aki rejtegeti a valós problémáit, négy év alatt sikerült kitapasztalnom
Egyébként nekem is van tetoválásom, imádom őket, ne értse félre senki.
De az, hogy kb minden második lánynak ugyan ez a típusú tetoválása van, nekem kicsit sok.
Biztos van, aki tényleg élt át dolgokat, de szerintem azok az emberek, akiknek elég élettapasztalatuk van a problémáikból adódóan, nem egy tömegtetoválással fognak erőt gyűjteni.
Neked meg az a legnagyobb problémád, hogy az ő tetkóikon túráztatod magad?
Amúgy arról az ideáról, hogy pár évi ismeretség alatt jól kiismerheted bárki életét, múltját, arról nyugodtan letehetsz. Semmit nem tudhatsz mások életéről. Semmit. Minél többet látok, annál inkább ez a tapasztalatom.
Honnan tudod, mi történt ezekkel a felszínes(nek látszó) vagy felszínesen viselkedő lányokkal mondjuk 4 évesen? Odafigyeltek-e rájuk a szüleik? Vagy épp molesztálták őket? Hogyan tudtak maguknak minimális szeretetet kicsikarni a környezetükből?
Egy dologban lehetsz biztos: hogy mindezt nem tudhatod.
Szóval a konkrét esettől elvonatkoztatva is azt javaslom, gondolkozz ezen.
Amikor valaki két hét ismeretség után elmeséli a konkrét fél életét, akkor abból elég erősen kiderül, hogy milyen személyiségek.
Másrészt, hidd el, tudom milyenek a valóban lelki sérült emberek, olyan eseteket tudnék felsorolni a baráti körömből, hogy égnek állna a hajatok, csak nem szeretnék senkivel szemben indiszkrét lenni, még anonim módon sem.
Elég nagy emberismerettel rendelkezem, hiszed vagy sem.
Annyira mobilis életet éltem, és annyi körben megfordultam már, hogy több hónapos ismeretség után már hamar leszűröm az ilyesmit.
Jaj ne szórakozzatok már, légyszi.
Tetoválószalonban dolgozom mint tanonc, napi körülbelül 10 vendégnek készítenek ilyet.
Mindegyik 15-20 közti fiatal lány, a tipikus divatos kishercegnő típus.
Mindegyiknek mély lelki problémái vannak ezek szerint?
Ez most a divat, törődjetek bele
Amúgy amit kifelejtettem, úgy imádom ezt az "ez a legnagyobb problémád?" kérdést.
Kiírhattam volna egyet Magyarország áfakulcsáról is egy kérdést, de az szerintem nem ez a topik.
Az, hogy felteszek egy kérdést, azt feltételezteti, hogy az kell legyen a legnagyobb problémám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!