Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért az olyan emberek írják...

Miért az olyan emberek írják teli magukat önsegélyező tetkókkal, akiknek nincs túl nehéz élete?

Figyelt kérdés

Rengeteg ismerősömnek van "faith" "hope" "never give up" "believe", és hasonló tetkója, de valamiért ezek mindig azok a csajok, akiknek a legnagyobb gondjuk, hogy nem tetszenek az aktuális pasinak, akit be akarnak cserkészni, nem engedik el őket bulizni a szüleik, nincs pénzük vásárolni, tehát azok a tipikus felszínes lányok.

Azok, akikről pedig tudom, hogy kemény életük van, és akiknek tényleg szükségük van hitre és küzdelemre, nem rendelkeznek ilyenekkel.

Ez csak nekem furcsa?

2015. febr. 6. 14:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én nem nézem le.

Ha nem lenne minden második ilyen, akkor rá se bagóznék.

De mikor elvégeztem egy grafikus képzést és a kreativitás miatt mentem tetkósnak, és még nem is érek emberbőrhöz(még a műbőrön gyakorlok), de már most unom, ahogy csak nézem, hogy mindenki ugyan azt nyomatja.

arra számítottam, hogy majd jön a sok különféle, színes, portré, vagy akár írás is, vagy bármi, csak ne mindig ugyanaz, mert valahogy kiöli az egész szépségét

2015. febr. 6. 15:51
 22/26 anonim ***** válasza:
de szerintem ezektől az emberektől nem lesz kevesebb nagyobb igényű ember, aki a rendes tetoválásért megy a szalonba, bár azt elhiszem, hogy ezek trendi, minimál tetoválások nem fejlesztik, nem elégítik ki a tetováló művészi igényeit, hiszen nem ezekért a tetoválásokért választotta ezt a pályát
2015. febr. 6. 15:58
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt.

másrészt régóta nagy tetoválásőrült vagyok, és imádom hallgatni az egyedi tetoválások történetét, hogy miért azt választotta az illető

sokkal jobb azt hallani, hogy elmesél hozzáegy sztorit, vagy csak egy érzést, mint naponta ugyanazt csinálni, és ugyan azt a maszlagos indokot hallani.

legyen már egyedi, amit az ember örökre visel, nem értem, mér jó, mikor a saját tetoválásoddal 6 másik emberen összetalálkozol

2015. febr. 6. 16:03
 24/26 A kérdező kommentje:

Na, pont ez a kérdés kavarog a fejemben, mikor ilyen alkotásokat látok.

Hogy miért jó, hogy ugyan olyan az övé, mint a másik sokszáz emberé.

A nagy számok törvénye alapján biztos, hogy összetalálkozik egy olyannal, amilyen az övé.

2015. febr. 6. 16:07
 25/26 anonim ***** válasza:

Kissé megkésve, de válaszolok.

Én is divattetkós lány vagyok. 1 iránytű van az oldalamon.

Mikor varrattam, még nem tudtam, hogy divat (mondjuk azóta se láttam senkit vele).

És igen, a vacak életemre emlékeztet, azaz arra, hogy kimásztam belőle.

Kövezzetek meg, de nekem tetszenek a fás, pitypangos, madaras vagy végtelen jeles tetoválások, ugyan én nem varratnám magamra, mert számomra nem hordoznak jelentkezést, de az tény, hogy 1 szép tetoválás a test dísze is lehet. Valakinek ennyi is elég.

2015. márc. 2. 00:03
 26/26 A kérdező kommentje:

Iránytűt eddig csak egyet láttam, azt nem nagyon vettem ide.

Főként a csuklón lévő angol szavakra gondoltan

2015. márc. 2. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!