Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/Lányok! Hogy álltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Lányok! Hogy álltok a piercingekkel, tetkókkal?

Figyelt kérdés
Izgatónak találjátok-e a piercingeket, tetkókat? Szerintetek testalkattól függetlenül lehet valaki szexi ha ezeket "viseli"? Én pld. molett 21 éves lány vagyok, bokámon van egy pillangó, és a nyelvemben illetve van egy tragus-piercingem (fül)
2013. febr. 25. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Orr és köldök pc tetszik a nőkön, esetleg csuklón, vagy bokán tetoválás. Máshol nem nagyon. 21/F
2013. febr. 25. 16:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudok izgatóbbat elképzelni mint egy szép köldök piercing.
2013. febr. 25. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Imádom a tetovált férfiakat és a tetoválásokat, főleg ha nagy részt fednek és színesek..a piercing ellenben taszít valamiért.. Az sem mindegy milyen tetoválásról beszélünk..A nonfiguratív semmit mondó tetoválások sosem tetszettek.. Az vonz, ha mutat is valamit..Én is szeretnék tetoválást, de még nem találtam meg a személyiségemhez illőt és ahogy öregszem mindig másra vágyom vagy épp nincs pénz rá.. Szóval lehet nem is lesz..:)

Csak, hogy legyen valami szemléltető példa:

Ez nem tetszik:

[link]

Ezek tetszenek:

[link]

2013. febr. 25. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
a harmadik hozzászóló vagyok azt kihagytam, hogy 23/L
2013. febr. 25. 17:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok! Nonfik nem tetszenek nekem sem! Azokat szeretem amiknek van mondanivalójuk:)Nekem piercingek egyaránt tetszenek, pasikon szinte mindenhol!! csak az nem mindegy ki viseli, egy igénytelen emberen visszataszító!
2013. febr. 25. 17:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Én majd olyan tetkót szeretnék a karomra/felsőtestemre, minta az izomszövetek kilátszanának, ráadásu azt úgy mintha a bőr lenne letépve :D Am a köldökpiercing tetszik a legjobban a lányokon, de az intim piercing is tetszik, de csak akkor ha a leendő barátnőm szeretné, amúgy nem fontos.
2013. febr. 25. 17:44
 7/7 LeftBehind ***** válasza:
A piercing addig tetszik,amíg nincs belőle túl sok. A tetkóról meg....kevés dögösebb dolog van,mint egy tetovált lány!
2013. febr. 25. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!