Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piercingekkel hogy álltok? Csajokon milyen helyeken tetszenek/nem tetszenek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 10:47
1/15 anonim válasza:
csajokon nem tetszik, ha arcon van, akkor meg elég leszbis.
2/15 anonim válasza:
Hát nekem alapból a piercingek nem tetszenek.
Csajon mondjuk köldökben a sima kis pötty az szexi is tud lenni. Persze a csillogós pillangó, playboy nyuszi és egyéb gagyiságok iszonyatosak.
Arcon lánynak sehol nem tetszik...Vannak olyan csajok, akiknek szinte mindenük ki van lyukasztva az arcukon, ez van, akinek illik a stílusához, meg vannak ugyanolyan stílusú pasik, akiknek ez tetszik. Én nem ilyen vagyok.
3/15 anonim válasza:
mármint pasikon sem tetszik, hülyén fogalmaztam.:D
4/15 anonim válasza:
Nekem mondjuk a köldök piercing bejön meg jól is néz ki. Attól függ hogy néz ki a piercing meg hogy áll rajtad az alkatodtól függ. Meg még a nyelv piercing mondjuk az már egy kicsit erös de az se rossz sztem. És nem ilyen ezüst kis golyóra mondtam a nyelvre hanem vmi aranyos, és szép. Am fiú vagyok ha nem baj :)
5/15 anonim válasza:
fúj nem tom mi értelme van a piercingeknek...
6/15 anonim válasza:
Egy egyszerű más ékszer karkötő, gyűrű esetleg nyaklánc értelmesebben néz ki.
8/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
Én mondjuk köldökbe szeretnék, máshol nem tetszik nekem sem
2010. jún. 6. 11:10
9/15 anonim válasza:
Nyelvedbe rakass!Pasid had örüljön! 18/F
10/15 anonim válasza:
Heló!
Nekem tettszenek.A barátnőmnek is van egy apró az orrában, és szép is. Viszont az intim piercingeket kerüld el, mert sokfajta baktérium megtelepedhet rajta és körülötte, ami nem a legjobb dolog higiénia szempontból.
15 / F voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!