Nyugtassatok meg, ugye nem fog fájni?
olyan érzés, mint az erős horzsolás, égés. hogyne fájna, tűvel vésik a bőrödet.
nem csak napok múlva kellemetlen, de hetekig az. piros, ég, fáj, néha be is dagad, varasodik. gyakorlatilag egy seb.
ha betartasz minden szabályt és rendesen kezeled, akkor gyorsan legyógyul :) persze embertől is függ, nekem az első négy nap fájt a helye, igaz, egyik tetoválásomat sem nevezném aprónak.
annyit még megjegyeznék, hogy ha valóban komolyan gondolod a tetoválást, akkor a fájdalom a legkevesebb, amivel foglalkozol
ha kicsi tetoválás akkor az aztán végképp kibírható
nekem az oldalam varrták 3 és fél óráig, és csak a 3. órától fájt elég kegyetlenül
a tiéd max fél óra lesz, nyugi, nem lesz kibírhatatlan :D
nézd ahogy készül, beszélgess a tetoválóval
nekem az első másfél óra az úgy elszaladt...:D
nem fog fájni..kellemetlen persze, olyan mint gyerekkorunkba mikor tollal rajzoltunk egymás bőrére, és a másik kicsit jobban odanyomta a toll hegyét, de ki lehet bírni, ha jófej a tetováló (nekem márpedig az volt) végig beszél veled..:) nekem belül az alkaromon van végig szöveg, a csuklóm felett éreztem kicsit jobban, de ki lehetett bírni, az alkarom hajlatánál fejeződik be, ott madarak vannak, azok kicsit véreztek, de ez természetes, ha szépen kezeled és betartod amit a tetováló mondd pár nap és elmúlik nekem úgy emlékszem 2-3 nap alatt elmúlt..:) ha fóliázni fogod, ne ilyedj meg reggelre tiszta fekete lesz az egész, de ezt majd szépen leápolod..és ne parázz rá, meglátod nem is olyan vészes!! :))
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!