Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nyugtassatok meg, ugye nem...

Nyugtassatok meg, ugye nem fog fájni?

Figyelt kérdés
Egy kicsi tetoválást szeretnék a csuklómra, ez lenne az első tetoválásom. Tudom, hogy nem csak ezen a testrészen fáj, de én tartok tőle. Milyen érzés? Napok múlva is kellemetlen, piros?

2014. nov. 1. 09:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Többezerszer fog megszúrni a tetoválógép. Persze, hogy fájni fog.
2014. nov. 1. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

olyan érzés, mint az erős horzsolás, égés. hogyne fájna, tűvel vésik a bőrödet.

nem csak napok múlva kellemetlen, de hetekig az. piros, ég, fáj, néha be is dagad, varasodik. gyakorlatilag egy seb.

2014. nov. 1. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
ostobák,,,,nem fog fájni nyugi..nekem 3 napig volt piros és bedagadt
2014. nov. 1. 14:56
 4/7 anonim válasza:

ha betartasz minden szabályt és rendesen kezeled, akkor gyorsan legyógyul :) persze embertől is függ, nekem az első négy nap fájt a helye, igaz, egyik tetoválásomat sem nevezném aprónak.

annyit még megjegyeznék, hogy ha valóban komolyan gondolod a tetoválást, akkor a fájdalom a legkevesebb, amivel foglalkozol

2014. nov. 2. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:

ha kicsi tetoválás akkor az aztán végképp kibírható

nekem az oldalam varrták 3 és fél óráig, és csak a 3. órától fájt elég kegyetlenül

a tiéd max fél óra lesz, nyugi, nem lesz kibírhatatlan :D

nézd ahogy készül, beszélgess a tetoválóval

nekem az első másfél óra az úgy elszaladt...:D

2014. nov. 3. 18:12
 6/7 anonim válasza:

nem fog fájni..kellemetlen persze, olyan mint gyerekkorunkba mikor tollal rajzoltunk egymás bőrére, és a másik kicsit jobban odanyomta a toll hegyét, de ki lehet bírni, ha jófej a tetováló (nekem márpedig az volt) végig beszél veled..:) nekem belül az alkaromon van végig szöveg, a csuklóm felett éreztem kicsit jobban, de ki lehetett bírni, az alkarom hajlatánál fejeződik be, ott madarak vannak, azok kicsit véreztek, de ez természetes, ha szépen kezeled és betartod amit a tetováló mondd pár nap és elmúlik nekem úgy emlékszem 2-3 nap alatt elmúlt..:) ha fóliázni fogod, ne ilyedj meg reggelre tiszta fekete lesz az egész, de ezt majd szépen leápolod..és ne parázz rá, meglátod nem is olyan vészes!! :))

19/L

2014. nov. 3. 19:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2014. nov. 4. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!