Intim gyanta: másodjára már kevésbé fog fájni?
Az első mindig jobban fáj. Ugyanis most az összes szál szőröd ki lett tépve. Ha legközelebb mész, addigra nem fog mind kinőni, ugyanis a szőrök nem egyszerre nőnek, mert van ami alvó fázisban lesz. Így mivel kevesebb lesz kint, kevesebbet is kell kitépni, kevésbé fáj.
A másik dolog, hogy új volt az érzés, nem vagy hozzászokva az effajta fájdalomhoz. Pár alkalom után egyrészt megszokod, másrészt nem is az egészet fogod kitépni. Persze ha hagyod nagyra megnőni, akkor megint ki tudnak nőni a többiek is, és jobban fog fájni.
Én évek óta gyantáztatok mindent intim részen is fiúként, és sokkal kevésbé fáj, mint a kezdetekkor. Amikor nekem éppen eléri a gyantázható méretet, rögtön megyek is gyantáztatni, mert így kevésbé fáj, és amúgy is utálom magamon a szőrt. Nekem nagyon bevált, én vissza nem térnék már a borotvára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!