Mit tegyek a szőrrel?
Figyelt kérdés
Mondhatni elég érzékeny bőröm van, és a szőrtelenítő krémtől és a sima gyantától is kipattogott. Nem tudom, mit tegyek. Az ujjaimon is nő szőr, a kézfejemen, és a testem nagy részén is. Ezzel nem is lenne gond, mert ha nem lenne, el kezdenék kételkedni, hogy mi is vagyok, ha nincs szőröm, de ez már sok. Mit tegyek? Utálom a szőrt! Kiszőkíttetni nem szeretném, mert úgy gondolom, ez a szőr, rondább lenne kiszőkíttetve, mint így...2014. okt. 23. 22:31
1/4 anonim válasza:
Cukorpaszta vagy lézeres szőrtelenítés.
2/4 anonim válasza:
Én kaptam ajándékba egy testszőrnyírót,azzal mindent levágok ami zavar.f.
4/4 BAndika91 válasza:
SHR lézeres szőrtelenítés :) én szerdán voltam először, de kb 6-8 kezelés szükséges. Fájdalommentes, és ha kupont tudsz szerezni, akkor 5 kezelés 5000 ft. Én még várom az eredményt, állítólag 6-8 évig nem nő vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!