Felveszel ugy magassarkú cipöt reggel ha tudod hogy nagyon fog fájni a lábad? Más is van vele úg hogy inkább szenved a szép cipöért?
Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 21:20
1/17 anonim válasza:
Nem. Olvass kicsit utána, hogy milyen maradandó deformációt is okoz hosszú távon egy kényelmetlen cipő a lábon :)
2/17 anonim válasza:
Néha van úgy hogy több napig elegánsan kell öltözködnöm (egy hetes konferenciák). Olyankor megszenvedek a magassarkúval, akkor is ha tudom hogy mire odaérek már megbánom. Szerintem majdnem minden nőnek vannak olyan napjai amikor nem a kényelem a szempont.
3/17 anonim válasza:
Kényelmetlen cipőt nem szoktam hordani. Vannak nagyon magas sarkú cipőim is, de próbálok olyat venni amiben nem fajnak nagyon a lábaim. Sokat kell keresgélni, de én találtam ilyet:) Es ha felveszem, altalaban viszek magammal valtocipot pl balerina.
4/17 anonim válasza:
Úgy beszéltek, mintha minden csinos cipő kényelmetlen is lenne egyben. Baromság! 5 centis tűsarkúim vannak, amiket a hétköznapokon hordok, pedig sokat mászkálok, de cseppet sem fájdul meg bennük a lábam. Semmivel sem szebb egy 20centis sarkú, ami viszont meg is gyötri a lábakat....
5/17 anonim válasza:
Igen...próbalok kényelmesebb magassarkúkat vàlasztani. Alig varom az oszt es a telet ilyenkor a magassarkú csizmák valamivel komfortosabbak mint a szandik meg körömcipök.
6/17 anonim válasza:
Semmilyen magassarkú cipőt nem veszek fel. A 3-4 centisben is megfájdul a lábam, szóval köszönöm, de maradok a kényelmes bakancsaimnál.
7/17 anonim válasza:
Felveszel ugy magassarkú cipöt reggel ha tudod hogy nagyon fog fájni a lábad?
Neeeem :)
8/17 anonim válasza:
Nem hordok magassarkút. Lapostalpú cipő is lehet szép és elegáns.
9/17 anonim válasza:
Nem. Inkább veszek egy laposat, amiben nem feszengek, minthogy elrontsam az egész napomat. De eleve meg sem veszek olyan cipőt ami nem kényelmes. Magassarkú cipőkből is van sok, ami kényelmes.
10/17 anonim válasza:
Nem, nem vagyok ennyire buta.
Annak a magassarkúnak amiben fáj a lábad, nem jó az íve vagy túl vékony a talpa.
Vannak kényelmes cipők, azokat kell választani.
Persze nem mindegy, hogy mi a program, egész nap egy officeban ülsz vagy pedig macskakövön gyalogolsz 4-5 órákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!