Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felveszel ugy magassarkú...

Felveszel ugy magassarkú cipöt reggel ha tudod hogy nagyon fog fájni a lábad? Más is van vele úg hogy inkább szenved a szép cipöért?

Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 21:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem, csak, ha nagyon muszáj, mert valami olyan alkalom van..pl. a diplomaosztómra felvettem, bár ott is vittem magammal váltócipőt, hogy csak a helyszínen kelljen fölvennem.
2014. szept. 10. 23:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Csomó kényelmes magassarkú cipő van, csak jó minőségűt kell venni és nem spórolni rajta, különben nem kell csodálkozni, ha fáj benne az ember lába.

Én laborban dolgozom, ott nem hordhatok, nem is hordanék magassarkút, úgy szoktam csinálni, hogy magassarkúban elmegyek, és munkához átveszem a benti laposat. De ha megbeszélés, konferencia van, akkor kibírom a magassarkúban, szeretek csinos lenni, és magassarkúban magabiztosabbnak is érzem magam. Általában olyan cipőt veszek fel hosszú időre, amiről már bebizonyosodott, hogy bírja a lábam, új cipőt sose hordok egyből egész napon át, hanem először 'letesztelem' pár órára.

2014. szept. 11. 09:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Imádom a magassarkút, vannak 5-13 cm sarkúak itthon, de mind kényelmes, sose vennék fel olyat ami nem az. Annak mi értelme? Egyszer vettem aluljáróban egyet... na az kényelmetlen volt, kb a második napon kidobtam egy kukába, de nyilván nem ilyen helyeken kell vásárolni ha normális magassarkút akar az ember.
2014. szept. 11. 10:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem, de ha magassarkúban megyek el, mindig van nálam egy váltócipő.
2014. szept. 11. 13:45
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
Csak akkor veszek fel magassarkút ha muszáj (ünnepség) de akkor is igyekszek minél előbb átcserélni, mert kegyetlenül szokott benne fájni a lábam. Én inkább maradok a bakancsomnál meg a tornacipőmnél
2014. szept. 11. 17:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt dolog, nincs az a szar cipő, ami megérné azt, hogy szenvedjek benne...

Nem is hordok magassarkút, maradok a laposnál.

2014. szept. 11. 21:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem, eszembe sem jutna.

Van olyan cipőm ami nagyon szép, sok mindenhez feltudnám venni, de sajnos hihetetlenül kényelmetlen.

Az üzletben ez nem tűnt fel azalatt az 5 perc alatt ameddig felpróbáltam, azóta a szekrényben áll. Ilyesmi pedig szerintem mindenkivel előfordult már.

2014. szept. 12. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!