Legjobb magassarkú? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék a barátnőmnek venni magassarkút, melyik márka érné meg a legjobban szerintetek?
Valami minőségit szeretnék neki, nyilván nem Christian Louboutinra gondolok,hanem olyanra ami még megfizethető(10-20.000ft)
Nézegettem a Kitten, Mango meg a hasonlo markakat.
Segítsetek!:)
2014. aug. 30. 15:58
1/4 anonim válasza:
Kényelemre és minőségre még talán a Vagabondot javasolnám Neked! Bár pontosan nem tudom milyet szeretnél, tűsarkút , esetleg platformot, vagy visszafogottabbat? A Zara is jó szerintem!
Kittent én nem vennék.
2/4 A kérdező kommentje:
Mindenképpen magasat szeretnék, platformosat.
Kittent miért nem?:)
2014. aug. 30. 16:48
4/4 anonim válasza:
Nekem a kittenek nagyon műanyagok... Olyan kemények, kényelmetlenek! Akkor szerintem a Zarában nézz szét, meg talán Mango. De most pl az Il Bacioban hatalmas leárazás van, próbáld meg, lehet ki tudsz fogni valami nagyon szépet nagyon jó áron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!