Pasik! Ha egy lány magas, és magassarkút vesz fel, miért figyeltek fel rá? Mert jól néz ki, vagy mert nagyon magas?
Figyelt kérdés
Magas vagyok, és általában 10cm-es magassarkúban járok, és nem tudom miért figyelnek fel rám a pasik, mert felhőkarcoló vagyok, vagy azért mert csinos vagyok.? Mert ha csak azért mert óriás vagyok, én esküszöm kidobom az összes magassarkúmat..2014. aug. 20. 13:45
1/13 anonim válasza:
Attól függ milyen magasról van szó. A nagyon magas az csak fura inkább, nem csinos. Az alacsonyabb lányok általában jobban néznek ki. A 10 cm-es magassarkú meg senkin nem tetszik alapból.
2/13 anonim válasza:
A magassarkú a magas nőknek is jól áll, ha szépen tudnak benne menni. Nekem nagyon tetszenek a magas nők, és ezzel szerintem a legtöbb férfi így van. A 10cm-es sarok pedig pont jó, magasabb nem is kell. Szóval szerintem azért néznek meg, mert csinos vagy, illetve kevés nő hord magassarkút, így kitűnsz vele a tömegcsajok/tucatlányok közül.
3/13 A kérdező kommentje:
169-170cm vagyok és kb 180cm szoktam lenni
2014. aug. 20. 13:59
4/13 A kérdező kommentje:
2.nak köszönöm:)
2014. aug. 20. 14:00
5/13 anonim válasza:
Nehogy kidobd, ha te szereted a magassarkút. Hidd el, sok pasi van akinek bejönnek a magas lányok. Amúgy hany cm vagy?
6/13 A kérdező kommentje:
170cm
2014. aug. 20. 14:02
7/13 anonim válasza:
Ja bocs, nem láttam, hogy már írtad. Szerintem az nem olyan óriási, nyugodtan hordhatod :)
8/13 A kérdező kommentje:
köszi:)
2014. aug. 20. 14:09
9/13 anonim válasza:
Az én párom 177cm magas, és simán felveszi a 10cm magas tásarkúját. Így nálam is magasabb 2cm-rel, de ez sem őt, sem engem nem zavar. (2es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!