Fiúk! Szerintetek gáz ha egy lány 171 cm magas és 70kg?
Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 13:25
1/6 anonim válasza:
Attól függ az a 70kg mennyire látszik rajta...=)
Amúgy a külső relatív, valakinek a molettebb lányok jönnek be.. 16/bi/L
2/6 anonim válasza:
Gondolom nem ennyire izmos vagy, hanem inkább túlsúlyos. Nekem nem jön be, és nem azért mert ekkora súllyal ronda lenne bárki is, hanem mert engem taszítanak azok akik nem képesek tenni a testükért annyit sem, hogy jó formában tartsák magukat. Nem szeretem a lusta embereket.
3/6 A kérdező kommentje:
a barátnőmről beszélek (barát) csak a hasán látszik kicsit amugy szerintem bomb alakja lenne. amugy most elkezdett futni meg fogyózni szerintem jól fog kinézni, csak kivácsi lennék a véleményetekre
2014. máj. 24. 13:39
4/6 anonim válasza:
Szerinted mennyire gyakori, hogy úgy kezdi valaki az ismerkedést, hogy "állj már rá a mérlegre!"?
Ha jól néz ki vele, szerinted ki a frászt érdekel, hogy mennyit nyom?
Lehet szar alakja valakinek 50 kilóval is!
5/6 anonim válasza:
Ez nem sok, inkább csak fürdőruhában látszik.
6/6 anonim válasza:
65 alá ne menjen, elég magas lány, az lenne az ideális súly, így sem lehet csúnya, sőt, de ha már úgyis fogyózik, akkor az legyen az alsó határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!