Adidas11 kérdése:
Egy 184 cm magas lány hordhat 10 cm-es magassarkút?
Figyelt kérdés
184 cm vagyok de nagyon szeretem a magassarkúkat.mindenki azt mondja hogy inkább ne hordjam mert nagyon gáz hogy úgy már majdnem 2 méter vagyok.szerintetek?2014. júl. 17. 17:46
2/10 anonim válasza:
Hordj nyugodtan, nem gáz. Minden férfinak tetszenek a magas lányok magassarkúban, max azért szokták megszólni őket, mert irigykednek és fusztráltak. Szóval elő a magas sarkakkal:)
3/10 anonim válasza:
hordj *-* nekem tuti leesne miattad az állam :D :$
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) most úgy sincs barátom szóval senkihez sem kell 'mérnem' magam :P
2014. júl. 17. 17:59
5/10 anonim válasza:
195cm vagyok, tehát pont benne lennék a méretedben még magassarkúval is! :D
19F
6/10 anonim válasza:
Ha szereted a magassarkú cipőket,akkord hord.Nem értem miért kell foglalkozni mások véleményével?! Ne foglalkozz másokkal,hordd azt amiben jól érzed magad.
7/10 anonim válasza:
Hordjál nyugodtan!Én 182 cm vagyok és én is szoktam hordani, csak nekem a 42-es cipők keresésével szokott meggyűlni a bajom:/ 25/L
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ :) utolsó, sajnos nekem is 42-es a lábam és tényleg nem könnyű cipőt találni :(
2014. júl. 17. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!