Szerintetek egy ilyen cipő elfogadható lenne egy 15 éves lánynak? (bővebben lent, magassarkú)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valamelyik nap a suliba vásárlás közben megakadt a szemem egy ilyen cipőn: [link] csak kisebb sarokkal. Szóval ki szeretném kérni a véleményeteket, hogy egy 15 éves gimnazista lánynak ez évnyitókon, iskolai ünnepségeken stb. mennyire lenne elfogadható. Nekem nagyon megtetszett a stílusa :)2014. aug. 14. 15:14
1/16 anonim válasza:
Fele ekkora sarokkal ünnepségekre teljesen jó. De ha ilyen 10 centis sarkú akkor elég vicces lenne...
2/16 anonim válasza:
Szerintem nem igazán való egy 15 éves lánynak, ünnepségre meg nem is túl elegáns..inkább olyan hétköznapi cipő.
3/16 A kérdező kommentje:
Ezért írtam, hogy kisebb sarkú, kb. 5cm-es lehet, tehát a fele. Akkor szerinted jó lesz? :) Kedves második válaszoló pedig légyszíves kifejtenéd, hogy miért hétköznapi?:o Én még egy lányon sem láttam ilyet a gimiben, csak ünnepeken :)
2014. aug. 14. 15:31
4/16 anonim válasza:
Ha csak 5 centis sarka van, akkor szerintem ünnepségekre jó
5/16 anonim válasza:
Ez a sarok se nagy,látszik hogy oké.. ehhez a cipőhöz pont jó ez, ha kisebb lenne az már ronda lenne és öreges, neked pont jó ez ünnepélyekre. Ha tetszik vedd meg, egyszer élünk :)
6/16 anonim válasza:
Jaa és ez a cipő nem hétköznapi..
Hétköznapi:sport cipő, papucs, szandál, topánka stb.. :D
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)) Akkor ha legközelebb megyek, megveszem :D Amúgy nem látszik öregesnek, bár így kép alapján kisebb sarokkal elképzelve én is ezt mondanám :o. Na mindegy, majd max. ha megveszem és valakit érdekel mutatok képet ^^
2014. aug. 14. 17:19
8/16 anonim válasza:
Jól néz ki, de szerintem is inkább hétköznapi. A sarka kecses, de a szabása nem olyan, mint egy alkalmi cipőnek. Azok soha nem fűzősek, hanem belebújósak, max. pánt megy rajtuk keresztbe.
9/16 anonim válasza:
10/16 anonim válasza:
besírok..
lehet szombathely a rossz hely, de ősszel-télen nagyjából minden második 15-16 éves lányon ilyet látok.
szerintem semmi baj sincs ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!