Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A Tetoválás mennyire fáj?

A Tetoválás mennyire fáj?

Figyelt kérdés
Szeretnék tetoválást csináltatni, de megmondom őszintén, hogy csak azért gondolkodok nagyon a bevállalásán, mert tűfóbiás vagyok. Mindenki azt mondja, hogy ne csináljam mert egy életre ott marad a nyoma. Nem tudom az nem lenne baj, de a tű 1000× jobban tántorít el. Nem tudom mennyire, higyjek abban, hogy sokan azt mondják nem fáj, mert az injekcióra is mindenki azt mondja nem fáj meg hogy nem érezni nekem mégis nem mondom hogy üvöltöttem de eléggé fájt amikor injekcióztak. Azt mondták erre is, hogy orvos függő de engem már egy jó pár orvos injekciózott és mind fájt :( A tetoválással mi a helyzet? Azzal lehet gond, hogy vékony vagyok és a hasamon kívűl minden testrészem csonthoz nagyon közel van? Csak a fájdalom miatt nem merek belemenni, mert ha az injekció fájt, akkor az 5000×-szer jobban fájna mert ott nem egyetlen tűszúrásról van szó ráadásul nem csak 1 tű szúr egyszerre. Tapasztalatok/ vélemények?

2014. szept. 27. 17:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon nem olyan mint az epilátor! A kulcscsontomon van egy, az már majdnem még jó érzés is volt. A csuklómon meg olyan volt mintha lassan vágtam volna meg magam, de az sem fájt.
2016. aug. 9. 22:26
 12/12 anonim válasza:
100%

Nekem a bal felkaromon van

Egy kicsit kellemetlen volt

De nagyon jó volt

Legalábbis nekem nem fájt

Jobban fájt régebben, ha be oltottak;)

Nekem ez 15 évesen lett

És nem bántam meg

Én nagyon szeretem

2022. nov. 9. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!