Vékony kézre is jól nézne ki ez a tetoválás?
Figyelt kérdés
Erről lenne szó: [link]
A képen nem vastag a keze a gyereknek, de szerintem meg lehet oldani vékonyabb kézre is, ugye?
2014. szept. 27. 17:17
1/6 anonim válasza:
meglehet, de biztos vagy benne, hogy egy ilyen tömeg tetoválásra van szükséged..?
2/6 A kérdező kommentje:
...én eddig egy emberen láttam csak. Sose tetováltatnék, de ez a tetoválás elmond mindent, ami sokat jelent nekem.
2014. szept. 27. 22:31
3/6 anonim válasza:
Bocsi, hogy offolok, de mit jelent neked ez a tetoválás? Szerintem baromi jól néz ki egyébként, de meg nem mondanám, hogy mit jelent.
4/6 A kérdező kommentje:
Kinek, mit jelent. Nekem azt, hogy szabad vagyok és bármikor ki tudok szakadni a saját, természetes közegemből, ha kell...
2014. szept. 28. 13:56
5/6 anonim válasza:
Szerintem a varjuk, az elszáradt fák nem ezt sugaják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!