Főként lányok válaszai érdekelnének Mennyire jönne be egy fiún ez a tetkó? Csak a gerince mentén a "gömbökre" gondolok
a tetkó jó dolog,valamelyik csicska élettelen írta hogy csak butáknak van,keresztbe szphatja az összeset.
sokaknak van már a mai világban,egy nőn kifejezetten izgatóak.
de aki már mások véleményére alapozva akar tetkót az régen rossz :))
Olyat tetováltass, aminek számodra jelentése van és egy életen át tudnád hordozni. Ne érdekeljen mások véleménye. :)
Nekem annyira a minta nem jön be, kicsit semmilyen, de nem zavarna se férfin, se nőn.
20L
Régóta szeretnék, szimplán csak érdekel más véleménye is, de nem azért csináltatom :)
Köszi a további válaszokat is :)
Nekem nagyon tetszenek a tetováláson nőn férfin egyaránt. Ha tetszik, száodra jelentése van, akkor csináltasd meg. Nekem is van 3, mindháromnak jelentése van, de a legjobban az esőt szeretem (kiskutyám tappancsa a bal csuklómon). Egy hete csináltattam a tarkómra, nekem nem is fájt, majdnem elaludtam, igaz nekem magas a fájdalomküszöböm.
18/L
ezt is benézted,mert nekem nincsen :)
a puszidat meg tudod hova add....(: csak ne nekem.:D
Szeretem a tetkókat, de ez abszolút nem tetszik.
24N
# 7/19 Jó pár olyan ismerősöm van, aki dolgozik, saját lakással és/autóval rendelkezik, elvégezte a középsulit, vagy akár egyetemet és TETOVÁLVA VAN. Manapság szerencsére egyre inkább elfogadott dologgá vált, csak vannak a szűk látókörű egyedek, ugye, mint például te, kedves válaszoló. Szerintem mindenki, aki ílyen módon szeretné díszíteni a bőrét, csinálja, csak számítson arra, hogy ha egy már van, nehezen tudja lebeszélni magát a következőkről, ez tapasztalat. :D
ÉS szerintem helytelen ostobának nevezni az afrikai törzseket, hisz különleges és egyedi kultúrákkal rendelkeznek, és tudnak valami, ami számunkra felfoghatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!