Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Főként lányok válaszai érdekel...

Főként lányok válaszai érdekelnének Mennyire jönne be egy fiún ez a tetkó? Csak a gerince mentén a "gömbökre" gondolok

Figyelt kérdés
[link]

2014. szept. 9. 17:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%

a tetkó jó dolog,valamelyik csicska élettelen írta hogy csak butáknak van,keresztbe szphatja az összeset.

sokaknak van már a mai világban,egy nőn kifejezetten izgatóak.

de aki már mások véleményére alapozva akar tetkót az régen rossz :))

2014. szept. 9. 17:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Olyat tetováltass, aminek számodra jelentése van és egy életen át tudnád hordozni. Ne érdekeljen mások véleménye. :)

Nekem annyira a minta nem jön be, kicsit semmilyen, de nem zavarna se férfin, se nőn.

20L

2014. szept. 9. 18:01
 13/20 A kérdező kommentje:

Régóta szeretnék, szimplán csak érdekel más véleménye is, de nem azért csináltatom :)

Köszi a további válaszokat is :)

2014. szept. 9. 18:45
 14/20 anonim válasza:

Nekem nagyon tetszenek a tetováláson nőn férfin egyaránt. Ha tetszik, száodra jelentése van, akkor csináltasd meg. Nekem is van 3, mindháromnak jelentése van, de a legjobban az esőt szeretem (kiskutyám tappancsa a bal csuklómon). Egy hete csináltattam a tarkómra, nekem nem is fájt, majdnem elaludtam, igaz nekem magas a fájdalomküszöböm.

18/L

2014. szept. 9. 19:34
 15/20 anonim ***** válasza:
15%
11 es , én írtam és ezzel: "keresztbe szphatja az összeset. " csak beigazolódik hogy az IQ nélküli nagyarcok inkább előnyben részesítik mivel nem tudtad érdemben kifejezni magad mocskolódás nélkül, puszi :D
2014. szept. 9. 19:53
 16/20 anonim ***** válasza:
74%

ezt is benézted,mert nekem nincsen :)

a puszidat meg tudod hova add....(: csak ne nekem.:D

2014. szept. 9. 20:09
 17/20 anonim ***** válasza:

Szeretem a tetkókat, de ez abszolút nem tetszik.

24N

2014. szept. 9. 23:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik :) Figyelj ha neked tetszik, és tényleg akarod akkor csináltasd meg, ne foglalkozz azzal mit mondanak itt :)
2014. szept. 11. 17:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem zavarna egyáltalán, de ez a minta nekem sem igazán tetszik.
2014. szept. 21. 20:08
 20/20 anonim ***** válasza:

# 7/19 Jó pár olyan ismerősöm van, aki dolgozik, saját lakással és/autóval rendelkezik, elvégezte a középsulit, vagy akár egyetemet és TETOVÁLVA VAN. Manapság szerencsére egyre inkább elfogadott dologgá vált, csak vannak a szűk látókörű egyedek, ugye, mint például te, kedves válaszoló. Szerintem mindenki, aki ílyen módon szeretné díszíteni a bőrét, csinálja, csak számítson arra, hogy ha egy már van, nehezen tudja lebeszélni magát a következőkről, ez tapasztalat. :D

ÉS szerintem helytelen ostobának nevezni az afrikai törzseket, hisz különleges és egyedi kultúrákkal rendelkeznek, és tudnak valami, ami számunkra felfoghatatlan.

2014. szept. 21. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!