Főként lányok válaszai érdekelnének Mennyire jönne be egy fiún ez a tetkó? Csak a gerince mentén a "gömbökre" gondolok
2014. szept. 9. 17:43
1/20 anonim válasza:
Off
Amennyire én tudom a csont környékén tetoválás k rvára fáj, biztos, hogy szeretnél ilyet?
5/20 anonim válasza:
szerintem marha jól néz ki egy jó férfitesten a szabályos sorminta :D kiemeli a vonalakat :P nekem nagyon bejön 20/L
6/20 anonim válasza:
rohadtul fáj, előre szólok :D
17L
7/20 anonim válasza:
általában az értelmesebb emberkéken nincs tetoválás, de komolyan ezzel megbélyegzik magukat az emberek, kik tetováltatnak, az őslakosok akik a természettel összhangban élnek/társadalmunkban buták lennének ugye.. , aztán a sittes arcok-buták, a fiatalok akiknek nincs semmiféle jövőképük-buták, és a rocksztárok akiknek meg ha egy pénisz van a karjukon akkor is egy rakat csaj szereti őket ... szóval szerintem totál felesleges és inkább hátrány mint előny csajozás terén, a másik meg hogy régen rossz ha ez az egyik legjobb tulajdonságod ogy tetovált vagy... a harmadik meg hogy ha neked tetszik akkor oké, de akkor miért a hátra? :D tükörben naponta 10-20 percet nézegeted majd magad hogy hú de szépek a karikáim a hátamon, ugye hülyén hangzik, nem lebeszélni akarlak ez csak az én szubjektív véleményem :)
8/20 A kérdező kommentje:
Igen már sokan mondták hogy ott nagyon fáj, de azt hiszem felkészültem rá :)
Már régóta szeretnék ilyet
2014. szept. 9. 17:51
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy leírtad a véleményed :)
De ettől függetlenül nekem még mindig nagyon tetszik :)
2014. szept. 9. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!