Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit tetováltassak az alkaromra?

Mit tetováltassak az alkaromra?

Figyelt kérdés
A segítségeteket szeretném kérni. Előszőr is mindenképp alkarra szeretném. Ja és valami rock-al kapcsolatosat, mert rocker vagyok. Kedvenc együtesem logóját sem szeretném, mert akkor azt hiszik csak az felé húzódom. Linkelnétek pár képet? Vagy rockerek mit szokat gyakran tetováltatni. És mondom olyanokat ha lehet ami elfér az alkaron. Köszi a válaszokat :)

2014. aug. 30. 00:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Tehát azt sem tudod mit akarsz, csak divatból tetkót szeretnél... ez elég gáz így, felejtsd el inkább, nem neked való.

Rocker vagyok, a saját rajzaim vannak rám tetoválva. Meg egy kedvenc japán dalszöveg.

2014. aug. 30. 00:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem divatból szeretnék. Már születésem óta imádom a rock zenét, erre neveltek a szüleim. És illene a személyiségemhez is. Csak ahogy néztem a rockereknek az egész hátuk, karjuk tele van. Azok a tetkók alkarra túl nagyok. Mert én azért nem akarom kitetováltatni az egész testemet, csak oda.:)
2014. aug. 30. 00:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Valami rock szimbólumot pl egy basszusgitar
2014. aug. 30. 00:52
 4/7 Masked Magician válasza:
Igazából mivel a rock az érzelmekről szól, javasolt valami olyan dolog, ami fontos, családtagok neve, fontos szimbolumok számodra, kedvenc zenekar, idézet, ilyesmi.
2014. aug. 30. 01:15
 5/7 anonim ***** válasza:
"Rocker ököl vas ököl, oda csap ahova köll"
2014. aug. 30. 07:20
 6/7 anonim válasza:

Az ilyen típusú tetoválások nagyon tetszenek: [link]

Nézz szét pinteresten, nagyon jó ötletek vannak ott. Viszont ha mindenféleképpen szeretnél tetoválást, javasolnám, hogy ruházd fel valamilyen számodra fontos jelentéssel. Az ízlésed az idő műlásával változni fog, de a jelentés örök marad és ha később ránézel nem egy hibát fogsz látni, hanem egy nagyon fontos jelképet ami inspirál.

Itt van még pár tetkó ami nekem például tetszik:

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 30. 16:55
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2014. aug. 30. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!