csak azért ne tetováltass magadra valamit mert trendi a tetkó, mert azt könnyen megunhatod. a személyes képek, szövegek azért jók, mert egyrészt eltudod mesélni a történetét, hogy miért került rá, másrészt mindig jó érzéssel fogsz ránézni
2010. máj. 30. 21:00
3/11 anonim válasza:
Először gondold végig milyen karriert szeretnél, az alkar kinn van a rövidujjú ingből...
Gondold végig, én csak valami nagyon emlékezetes dolognak állítanék így emléket.
2010. máj. 30. 21:30
4/11 A kérdező kommentje:
háát énis emlékezetes dolgoot szeretnék :/
de hát mit? :S :)
2010. máj. 30. 21:33
5/11 anonim válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval... Csak azért ne tetováltass, mert szeretnél... A tetoválásnak akkor van értelme, ha valami fontos mondanivalója van a számodra. Ha nem találsz magadnak mintát, ha ennyire nincs ötleted, akkor én is azt javaslom, hogy ne. És nehogy azt hidd, hogy csak ellened akarok beszélni: kb. hat éve szeretnék egy tetoválást a csuklómra, volt már több ötletem is, de belegondolva, mivel a legtöbb csak egy éppen tetsző minta volt, nem volt igazán személyes kötődésem egyikhez sem, egy idő után beláttam, hogy nem tudnám életem végéig viselni... Szerintem várj még ezzel a tetoválással - inkább, minthogy később megbánd. ;)
2010. máj. 30. 22:42
6/11 anonim válasza:
egyet értek az előzővel. csak azért hogy legyen, nem érdemes. Én is íg vagyok hogy szeretnék egy tetkót, de még várok vele, hiszen egy össze-vissza mindta nem lesz 5 vagy 10 év után is tetszetős mintha mondjuk... a kedvenc és nagyon szeretett kutyádról csináltatnál egy képet :)
2010. máj. 31. 01:07
7/11 anonim válasza:
Én nem tetováltatnék semmi pénzért, de alkarra a kínai bölcsességek tetoválása a menő, jól is mutat. (gyakorlatilag azt mond a tetováló, amit akar, mert kínaiul senki sem tud)
2010. máj. 31. 08:48
8/11 Ricsi0503 válasza:
Hello.
Szerintem várj még vele,nekem 5 tetoválásom van,de ezt azötöt kb 4-5 év alatt szedtem össze ha m,egtetzsett egy minta nem csináltattam meg rögtrön,ha úgy lett volna akkor már tele lennék varva:)tényleg jól megkell gondolni mert ezt az érzést nem lehet levetni
2010. máj. 31. 13:31
9/11 A kérdező kommentje:
hááténmár jópár éve szeretnék tetkot :)
énis a kínai írásra gondoltam :P
csak hát nemtudom mit irassak ráá :S
2010. máj. 31. 14:43
10/11 anonim válasza:
Fernando Torresnek van egy tökjó tetkója az alkarján, a belső felén, legalábbis nekem tetszik. Tudod, a Gyűrűk Urában vannak a tündék, azoknak külön nyelvük van, meg külön betűik. Na, és neki tünde betűkkel van felírva a karjára a neve! =)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!