Hova tetováltassak? (bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Szeretnék tetoválást csináltatni pár hónapon belül.
A testalkatom elég vékony, 1 hónapja kezdtem el gyúrni, mert katona leszek, és kell az alkalmasságihoz.
Nah a lényeg: melyik testrészemre ajánlott tetováltatni, az én alkatommal??:S Ja és látható helyre szeretném, tehát a hát kizárva, még esetleg a hasam szóba jöhet.
2010. szept. 11. 12:54
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Lemaradt az h 17/F
2010. szept. 11. 13:05
3/9 A kérdező kommentje:
Eddig az alkaromra gondoltam, mert a vállam szerintem nem elég vastag/izmos.
És ha számít valamit, akkor a minta, az bmxezéssel kapcsolatos lenne valami felirat. De van egy teljesen konkrét is: mivel szeretem az állatokat ezért 1 madárpók:D
Ja és ha kell rakok fel képet kezemről:D
2010. szept. 11. 13:09
5/9 A kérdező kommentje:
Én oda nem szeretném mert nem nagyon szoktam félmeztelenkedni:D
2010. szept. 11. 13:14
6/9 anonim válasza:
Nem leeht a katonáknak látható helyen, se a rendőröknek, ezt tudd! Csináltass a mellkasodra szeirntem is..
7/9 anonim válasza:
Ja de az nem zavar, hogy katonának nem lehet látható helyen tetoválása?
8/9 A kérdező kommentje:
Direkt ezért írtam oda h katona leszek:) Sejtettem h nem lehet, akkor marad a mellkas. A váll felső része az minek számít??:S Látható?
2010. szept. 11. 13:53
9/9 anonim válasza:
szerintem mellkasodra, nekem az nagyon bejön a fiúkon, és nem látható helyen van...
egy lány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!