Tanácstlan vagyok. Megvan minden, de hova tetováltassak? Bővebben lennt.
Megvan már az ötlet is és méretet is tudom.
Egy 15 cm-es tetoválásról lenne szó, amin egy japán akita fekszik félig szemből és körülötte cseresznyefa virágok és szírmok lesznek.
Színesre szeretném, 2 részletben elkészítettni (körvonalak, később színezés).
-Első kérdés, hogy vajon ez mennyibe kerülhet alkalmanként? ( a tetoválás stílusra realisztikus)
-Második pedig, hogy hova lenne a legalkalmasabb? Nem szeretném feltűnő helyre, de én szeretném látni, szóval hátam kizárva. A lábszáram külső felére gondoltam a bokám fölé, vagy a vállam csúcsához és kulccsont közé.
Esetleg tudnátok mást ajánlani, vagy eközül a kettő közül melyik lenne jobb?
Köszönöm a segítséget :)
Ez több dologtól is függ :-) Pl, hogy fiú vagy-e vagy lány, mert pl nőknél ha vállon van tetoválás nem néz ki a legjobban. Persze ez az adott hölgy stílusától is függ :-) A másik gond, hogy mivel foglalkozol, sokszor kellene-e takargatni a tetoválást munka miatt, mert vannak ugyebár olyan munkahelyek, ahol ezt nem nézik jó szemmel. Egyébként szerintem az adott kép váll és kulccsont között jobban mutatna :-)
Hogy mennyibe kerül azt kérdezd meg itt-ott, mert nincs egységár, függ attól is, hogy milyen festékkel csinálják és mennyi időbe telik elkészíteni.
JaJ mindenkitől elnézést :D
L/20
Nekem van két tetoválásom, igaz, hogy kisebbek ennél, de én pl. a bordáimra, vagy a combomra csináltatnám.
17/L
Második vagyok :-)
Nő esetében a lábszár is jó, én is oda akartam, de a munkám miatt döntöttem úgy hogy mégsem, mert ha szoknyát veszek fel, bizony kilátszik és a főnök nem nézné jó szemmel. Bár még mindig szeretnék oda is egyet... Háton sem rossz egyébként, lehet látni tükörből :-D egyébként is csak az első hónapokban érdekes, aztán már mindegy lesz, hogy van-e tetoválásod vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!