Szerintetek hová tetováltassak?
Figyelt kérdés
Tudom mit akarok, csak nem tudom hová. Egy szöveget szeretnék, egy hosszabb mondatot. Nő vagyok. Lábak, has, csípő, fenék, bal lapocka kizárva, csukló is (oda egyébként is csak 2-3 sorban férne), szerintetek hová kerüljön? Eddig úgy gondoltam, hogy a bal külső felkaromra, vállamra, vagy a kulccsontom alá. Vélemény?2014. aug. 13. 07:52
2/3 anonim válasza:
Én nő létemre nem csináltatnék a külső karomra, szerintem az csak férfiaknak áll jól, de ízlések és pofonok. :)
Szerintem is az oldaladon nézne ki a legjobban.
3/3 A kérdező kommentje:
Az oldalamra biztos nem kerül, mert ahogy mozdulok, csúnyán meggyűrődik rajta a bőr. Nincs rajta háj, vagy ilyesmi, inkább olyan, mintha több bőr lenne rajta, mint ami oda szükséges, vagy nem tudom.. furin néz ki.
2014. aug. 14. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!