Szerintetek hova tetováltassak?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy tetoválást, nem nagy kunszt, csak egy kicsi X-et, persze azért nem két vékony vonásból. Eddig csuklóra gondoltam, de később a munkaválasztásnál probléma lehet, habár eltakarni el tudnám. Gondolkoztam azon, hogy a talpamnak a belső ívén legyen, de gondolom ott nagyon kopik, így még a tarkóm jött szóba, a hajam ott úgyis takarja. Nem az a lényeg számomra, hogy mindenki lássa, csak maga a tetoválás. Szerintetek hova lenne érdemes? Ha ezeken kívül vannak ötleteitek, akkor szívesen meghallgatom.2014. jún. 27. 12:38
1/5 SzilKa válasza:
szerintem felkar belső, vagy vállgödör-kulcscsont környéke lenne jó, de a tarkó is jó, ha nem fontos, hogy lássad is.
egy tetováló
2/5 anonim válasza:
bordádra, de a tarkón is szép :) esetleg még a füled mögé, ott is csak akkor látszik, ha akarod
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket, jöhetnek még. :) A bordán és a fül mögötti dolgon is gondolkodtam már. :)
2014. jún. 27. 16:17
4/5 anonim válasza:
A bordán szerintem elveszne egy pici tetkó. Én is a tarkóra vagy a fül mögé mondanám.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2014. jún. 27. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!