Pincerno leszek. Hova ne tetovaltassak semmikepp? Es hova szabad?
Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 10:05
1/6 anonim válasza:
hát ez attl függ, lesz-e valami kötelező ruházat. ja meg persze, hogy milyen helyen leszel pincérnő. egy elegáns hotel éttermében, vagy egy sarki kis étteremben. de karra tuti ne, nyakra se, illetve, ha szoknyában kell lenni akkor ugye a láb is kilőve. szerintem váll, hát, borda, ahova lehetne, de persze mintától is függő
2/6 A kérdező kommentje:
Meg csak tanulo vagyok, de szeretnek elore lato lenni ebben. Es kulcscsontra mehetne a tetovalas, Amugy koszonom, megy a zold :)
2014. jún. 20. 10:16
3/6 anonim válasza:
Bárhova mehet, ahol ruhával tudod takarni, ha kell.
4/6 anonim válasza:
Kulcscsont az elöl van, szerintem a lapockára gondolsz. De az is ki tud lógni nyáron, pont a napokban láttam a fiam tanítónénijén :) engem mondjuk nem zavar, de meglepődtünk rendesen :).
5/6 anonim válasza:
Olyan részre, ahol BIZTOS minden körülmények között elfedi a ruha. A kulcscsont és a lapocka azért lehet, hogy nem ilyen, láttam már olyan uniformist.
6/6 A kérdező kommentje:
koszonom, ment a zold kez mindenkinek :)
2014. jún. 20. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!