A csuklóm belső felére szeretnék tetováltatni! Milyet tetováltassak oda? Fiú vagyok!
Figyelt kérdés
Gondoltam színesre,vagy csak feketére is! A csuklóm belső felére milyen mintát Ajánlatok vagy szöveget? Ha linkelni tudtok képet akkor köszönöm!#minta #Belső tetkó
2014. ápr. 16. 07:53
1/8 anonim válasza:
Hát ha fiú vagy akkor semmilyent. 1.gondolom még 18 se vagy
2.azt se tudod mit akarsz 3. hülyén nézne ki
2/8 anonim válasza:
Majd akkor tetováltass, ha tudod mit akarsz, ne divatból.
3/8 anonim válasza:
"HÜLYE VAGYOK"
Így nagy betűkkel. Nem azért, mert tetkót akarsz, hanem azért, mert nem tudod, hogy mit akarsz és azt szeretnéd, hogy mások mondják meg. Egyéniség 0.
4/8 anonim válasza:
Majd akkor tetováltass bármit is ha tudod hogy mit és miért akarod, és már vagy 1-2 éve úgy gondolod hogy ez jó ötlet.
5/8 anonim válasza:
Ne tetováltass semmit, amíg gyk-n kérdezed, hogy milyen minta lenn jó..
6/8 anonim válasza:
Egy fiú ismerősömnek a csuklóján egy fektetett 8-as van, jó hülye volt, mert ez volt az akkori barátnőjével a "közös" tetoválásuk... Most már menyasszonya van, de én a csaj helyében eltakartatnám vele valahogy :D
7/8 anonim válasza:
Utolsó, az nem 8-as, hanem végtelen jel (infinity). Most nagy divat, meg nem hinném, hogy az asszonynak az igazi sztorit mondta el. Végtelen jelet bármilyen indokból varrathat az ember.
8/8 anonim válasza:
Tudom, hogy végtelen jel, csak így egyszerűbb volt leírni.
Pontosan azt szimbolizálta, hogy ők örökké, a végtelenségig együtt lesznek, addig tart majd a szerelmük.
A régi csaján is az van, egyszerre csináltatták, ez volt a sztori, elhiheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!