Ide hogy tetováltassak? Szabad? (lent)
Figyelt kérdés
A karomra szeretnék tetoválni, de sok rajta az anyajegy... mennyire érdemes akkor? Vagy nem baj ha azon át megy a tű?
Olyasmit szeretnék mint ami itt van a karján. Csak ott sok egy kicsit az anyajegyeim száma. (Ne a jelet nézd úgy sem beszél le róla senki) [link]
2014. márc. 25. 17:34
1/3 anonim válasza:
szerintem nem gáz, egy profi művész megoldja, konzultálj eggyel
2/3 Krizsa Tattoo válasza:
Az anyajegyekre tilos tetoválni, szépen ki kell hagyni őket. Általában bele lehet komponálni a mintába, kivéve az ilyen tömör fekete tribal jellegűekbe, mert ott feltűnőbb a kihagyott rész. Nem megoldhatatlan a dolog, csak olyannal csináltasd aki gyakorlott tetováló! ( Néhány lelkes, és minden képzettség nélküli "tetováló" úgy át megy az anyajegyen hogy időd nincs szólni neki! ) Sajnos mostanában láttam pár ilyen művet !
3/3 A kérdező kommentje:
Na jah ettől tartottam én is. Nem akarok majd utána szívni. De az is lehet csak a kézfejen lévőket teszem fel majd mert ott ugye nincs. Köszönöm a válaszokat!!:)
2014. márc. 26. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!