Az alkaromra szeretnék tetkót csináltatni?
Pontosan egy ilyet: [link]
Tegyük fel, hogy (tényleg csak feltételezés) üzletember leszek, esetleg pincér, vagy író/költő, szóval olyan ingben és szmokingban mászkáló ürge. Gáz lesz a későbbiekben ha ez virít az alkaromon?
17 éves vagyok, jelent nekem valamit a polip, ha nem gond, most nem fogom itt leírni.
Szóval most döntés előtt állok: Tetszik, akarok is, de mindent mérlegelni akarok, mert nem tudom még, mi leszek nagy koromban.
Előre köszönöm a válaszokat! :)
Döntés előtt állsz, hogy 40 fokban is szeretnel hosszujjuban dolgozni, vagy esetleg időnként pólóban is mehetsz a munkahelyedre... Es nem kell ahhoz üzletembernek lenni, h diszkriminaljanak, hipermarketben sem orultek a tetovalasomnak.
Én vadlira szavaznék, sortban csak nem mész be dolgozni sehova sem. Ahova meg lehet, nem lehet gond a tetkó sem :)
A vádli baromi jó ötlet, de valahogy ez... annnnnnnnyira tetszik :D meg, POLIP, ami ugye (fent említettem), jelent nekem valamit.
Még gondolkoznom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!